Image default
A nap videója

Most jött: itt a dal, amiért Radics Gigi 18 ezer kilométert utazott!

Éld át újra Magyarország legnagyszabásúbb mesemusicaljét Radics Gigi és Varga Viktor vadonatúj zenéjével. A fülbemászó slágerhez egy olyan videóklipet készítettek az alkotók, amelyben a tavalyi előadás varázslatos pillanatait mutatják be. A csoda idén sem marad el, hiszen 12 játékra újra összeáll a szupercsapat.

Az összeszokott sztárpáros, Radics Gigi és Varga Viktor „Felhőkre színesen” című számával nyitja meg az idei Álomutazó-szezont, az élmény fokozásaként pedig december 7-én jelenik meg az Álomutazó CD/DVD csomag is. Gigi éppen Új-Zélandon volt, amikor megkapta a szöveget, és 18 ezer kilométert utazott, hogy felvegye a dalt:

Az albumon felcsendülő számokat ismét a Rakonczai Viktor–Orbán Tamás szerzőpáros jegyzi, akiknek „A játékkészítő’ platinalemezes zenéjét köszönhetjük. A korongon a slágervárományos „Felhőkre színesen” című felvételen kívül további 17 szerzemény hallható Stohl András, Szabó Győző, Radics Gigi, Hajdu Steve, Varga Viktor, Zséda, Schell Judit, Keresztes Ildikó, Falusi Mariann és Ábel Anitaelőadásában.

A tavalyi év legsikeresebb szuperprodukcióját mintegy 50 ezren látták, s az érdeklődés akkora volt, hogy idén 12 előadással készülnek a szervezők, amelyekre hipergyorsasággal fogynak a jegyek.

A musical egy olyan utópisztikus világba repíti a nézőket, ahol az emberek már nem alszanak, éppen ezért már nem is álmodnak, de a tízéves kisfiú, Tomi egy álombáránnyal karöltve harcba indul, hogy megmentse az álomvilágot.

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Ujhelyi István – videó

Géza

Döbbenet, hogy megúszta: megcsúszott az autó, métereket repült a rendőr (Olvasd el, nézd meg és osztd meg!)

Géza

Csodálatos! Hattyúk tánca – VIDEÓ

Edit