Hirmagazin.eu
Főoldal » Most jelentették: Több embert is túszul ejtettek a migránsok
Külföld

Most jelentették: Több embert is túszul ejtettek a migránsok

Egy azerbajdzsáni migránsházaspárt akartak kitoloncolni az éjszaka folyamán a német hatóságok, amikor nem várt fordulatot vett az ügy. Lövések, túszdráma és sok-sok vér…

A bevándorlási hivatal munkatársa, egy orvos, egy felügyelőtiszt és két rendőr csengetett az éjszaka folyamán egy borgholzhauseni lakás ajtaján. A hatóság emberei azért mentek, hogy kitoloncoljanak egy azerbajdzsáni migránsházaspárt. A lakásban jelen volt még a pár két lánya és egy ismerősük is. Eleinte senki nem sejtette, hogy a rutineljárásnak számító intézkedés hamarosan véres fordulatot vesz.

Túszokat ejtett a pár

A házaspár 53 éves férfi tagja egy váratlan pillanatban megtámadta az egyik rendőrt, és erőszakkal elvette a szolgálati fegyverét. Miután a több lövés is eldördült, a rendőrök és az orvos kimenekült a lakásból, a felügyelőtiszt és a bevándorlási hivatal munkatársa viszont túszként hátramaradtak. A rendőrök azonnal erősítést kértek – írja a bild.de.

Hasba szúrta magát az anya

Pár perc elteltével a házaspár végül úgy döntött, hogy megadja magát. Amikor a rendőrök újra beléptek a lakásba, azt látták, hogy az édesanya testét elborította a vér. Sonja Rehmert rendőrségi szóvivő úgy fogalmazott:

Valószínűleg kétségbeesésében döntött úgy a 49 éves azerbajdzsáni nő, hogy hasba szúrja magát.

A kétgyermekes édesanyát azonnal kórházba szállították, az állapotáról nincsenek további információk. A többiek szerencsére sérülés nélkül megúszták az eldurvult intézkedést. Az ügy bűnügyi helyszínelése még tart, értesülések szerint a gyilkossági csoport is bekapcsolódott a nyomozásba.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Többekkel végzett egy milícia Kongóban

Géza

Most kaptuk a hírt: Ő váltja a vezető pozícióban Angela Merkelt

Mazsi

A kvóta nem oldja meg a gazdasági bevándorlók helyzetét

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------