Image default
Bulvár

Most derült ki: Ábel Anita ököllel ütötte Dobó Katát, annyira gyűlölte

Ret­te­ne­te­sen utálta egy idő­ben Dobó Katát Ábel Anita. Ma már azért szent a béke.

Hosszú évek kellettek, amíg Ábel Anita le tudta vetkőzni a Szomszédok Julcsijának szerepét, és talán ez máig sem sikerült maradéktalanul. Ezen a néven szólították az utcán a tévénézők, és szerepekkel sem kényeztették el akkortájt a rendezők, hisz mindenki a sorozatbeli Mágenheim lánnyal azonosította.

A Spektrum Home NőComment című szerdai adásának felvételén kiderült, Anita önértékelési zavarokkal is küzdött emiatt, pláne, hogy a vele majdnem egykorú Dobó Kata éppen ez idő tájt lett az ország szexszimbóluma A miniszter félreléppel. Anita évekig utálta emiatt Katát, még a róla készült képeket is ököllel ütötte – írta a Bors.

“Én Julcsi voltam, neki meg tetkója volt. Ki voltam borulva teljesen” – elevenítette fel a keserű emlékeket most már nevetve Anita.

“Mit láttak belőlem a tévénézők? Egy duci kislány voltam egy szappanoperában. Önértékelési zavaraim voltak, amiket evésbe fojtottam, és akkor a bátyám falán mindennap, amikor bementem, ott nézett rám Dobó Kata, aki egy number1 nő” – vallotta be.

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Hasonló hírek

Alaposan kiakadt a színésznő és beszólt a riporternek

info

Tóth Vera: Ducin jobban tetszettem a pasiknak!

Edit

Megmutatta titkos szupererejét – nem erre számítottunk – Videó!

info