Főoldal » „Most akkor burkoltan lek*rváztak minket?” – Köllő Babett durván kiakadt, ezért
Bulvár

„Most akkor burkoltan lek*rváztak minket?” – Köllő Babett durván kiakadt, ezért

Rengeteg vád éri Köllő Babettet házassága és életvitele miatt, most például egy YoutTube csatorna vádolta meg, azzal hogy csak a pénze miatt van a férje mellett.

A Valódi Nők csatornánál a puncs.hu oldal legújabb kampánya okán merült fel a feleség és az a műsor, mellyel országosan ismerté vált, hiszen a Feleségek luxukivitelben reality műsor fő támogatója volt a Suggardaddy társkereső oldal, az a társkereső, mely fiatal lányoknak luxus életvitelt ígér férfiaktól. A műsorban Rábaközi Andrea és Szilágyi Adrienn és Bata Éva vett rész.

A műsor híre Babetthez is eljutott, aki a Borsnak reagált a műsorban elhangzottakra.

“Most akkor burkoltan lek*rváztak minket? Nem értem. Mi közöm van ahhoz, hogy ki vagy éppen milyen oldal a műsor támogatója? Azt se tudtam, hogy a puncs.hu-nak valami köze is van van a Luxusfeleségekhez, de már nagyon elegem van abból, hogy állandóan leribancoznak. 15 éve vagyunk együtt a férjemmel, és őszinte boldogságban neveljük a lassan tízéves közös gyermekünket. Nem értem mi a probléma? Az hogy nem szegény a férjem? Mert akkor mindenkitől ezúton is elnézést kérek! Csak, hogy ezért mi is megdolgoztunk. Éjjel – nappal melózom és soha semmit nem tesz a seggem alá a férjem….A Valódi Nők csatorna nagyasszonyai biztosan régóta élnek házasságban…ezért ilyen okosak. De ha ilyen boldogok miért velem foglalkoznak?” – akadt ki Babett.

Köllő Babett /Fotó: Zsolnai Péter

A lap felkereste a műsorban szereplő Vasvári Vivient is, aki szintén erős véleménnyel van a műsor készítőiről.

“Hiába ítélkeznek, ameddig nem ismernek bennünket, Csupán az irigység beszél belőlük, és mindazokból, akik a műsorban látottak alapján kurváznak le minket. Én világéletemben keményen dolgoztam azért amim van. Mindent magamnak köszönhetek nem Fecsónak és nem más férfinak. Az azonban tény, hogy rossz irányba halad a világ, és magam is féltem a kislányomat” – mesélte Vivien.

Vasvári Vivien és férje Fecsó / Fotós: Fuszek Gábor

Forrás: Blikk.hu

 

 

Hasonló hírek

Több millió euróval gazdálkodhat Klapka lánya

Mazsi

Friderikusz is egyfajta utolsó mohikán?

info

Bajuk volt a határőröknek a Viszkis kislányával? – Döbbenetes történetet osztott meg Ambrus Attila

Mazsi