Image default
Bulvár

Mosolykát olykor a hideg rázza saját magától!

Az író­nő­nek ti­zen­nyolc évet jó­sol­tak az or­vo­sok, ő azon­ban túl­élte saját magát.

Szívbemarkoló vallomást tett közzé Hozleiter Fanny a Facebookon, akit évek óta csak Mosolykaként ismer az ország.

Az orvosok évekkel ezelőtt azt jósolták az izomsorvadással született lánynak, hogy tizennyolc éves koráig fog élni, ő azonban átlépte a saját határait és küzdött. Most huszonnyolc éves, tíz évvel élte túl saját magát, de akárcsak a többi ember, ő sem maradéktalanul boldog.

„Mára mocskosul nehéz megmaradni csak a mosolygó lánynak, aki mindenkire figyel, aki mindenkinek segít, aki minden jó ügy mellé odaáll, aki mindig csak ad, aki mindenkinek személyesen válaszol figyelemmel, akivel könnyű azonosulni, aki szerethető.”

Amikor tükörbe nézek, már sokkal inkább egy nő néz vissza rám a csaj helyett. A csaj helyett, akinek anno 18 évet…

Közzétette: Mosolyka – 2016. november 27., vasárnap

Mosolyka ma már a saját cégét irányítja, férjhez ment, és olyan életet élt, amiről sokáig azt hitte, nem fog megadatni neki. Kendőzetlenül írt arról is, hogy sokszor bizony nem képes elviselni a saját maga által teremtett jelenséget sem.

Olykor kiráz a hideg Mosolykától, máskor az egekig repít egy-egy pozitív visszajelzés, és büszkeség tölt el, hogy Mosolyka vagyok.

Általában mosolygok, de pokolian tudok sírni, s zokogni is. Rengeteg mindent tanultam az életem során, de hibázni még mindig tudok. Nem csinálok mindent jól, de igyekszem. Könnyedén kommunikálok, de nehezen viselem az elvárásokat, az ilyennek, vagy olyannak kellene lenned megjegyzéseket.”

A lány minden álma, hogy egyszer végleg felállhasson a kerekesszékből, és úgy élhessen együtt a férjével, akár a többi fiatal házaspár.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Nincs kiút, bezárkózott otthonába a népszerű magyar énekes

Mazsi

Vajna Timi megunta, hogy a kinézetét kritizálják – poénos fotóval válaszolt

Edit

Hercegi utód – Kórházba vitték Katalin hercegnőt

info