Image default
Belföldi hírek

Morvai Krisztina: Gyalázatos a Jobbik pálfordulása! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Gyalázatos a Jobbik pálfordulása – jelentette ki Morvai Krisztina a Brüsszel – Európa választ című műsorunkban.

A független EP-képviselő Mirkóczki Ádám nyilatkozatára reagált, aki egy lapinterjúban azt mondta: egy magasabb cél érdekében össze kell fogni az ellenzéki pártoknak, és a Medgyessy-, Gyurcsány-, Bajnai-időszak alatt a demokrácia aranykora volt a jelenlegihez képest. 

Gyalázatosnak tartom, hogy az a Jobbik, amelyik a 2006 ősze kapcsán kialakult elégedetlenség és Gyurcsányellenesség talaján erősödött meg, most odáig süllyedt, hogy képes a szemkilövetővel kéz a kézben harcolni az Orbán rendszer ellen – mondta a képviselő.

Morvai Krisztina szerint nagyon nagy felelőssége van annak, aki úgy rendez tüntetést, hogy annak az O1G a jelszava, ezt skandáltatja a fiatalokkal, miközben ehelyett jó értékrendet is közvetíthetne a számukra. Ez lenne most a konzervatív oldal feladata – tette hozzá.

Az ellenzéki szivárványkoalíció tagjai azt vallják, hogy nincs egyéni felelősség az életért, hanem mindenért a kormány a hibás. Nem azt mondják, hogy ha elakadás van valakinek az életében, akkor nézzük meg, hogy hol a probléma. Pedig ebben kéne az embereket segíteni, nem abban, hogy hárítsuk át a felelősséget – hangsúlyozta.

Az ellenzéki koalícióban nem lát olyan elképzelést, ami a magyar emberek számára vonzó lenne, ezért építik a teljes kampányukat az Orbán gyűlöletre. Ez az “érték” tartja össze őket – szögezte le.

Teljes beszélgetés:

Forrás: ECHO TV, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Náci szórólapokkal buktak le Csapnál

info

Ők álltak ki a magyarok mellett a Sargentini-jelentés vitáján (A cikk videókat tartalmaz)

Géza

Különböző bűncselekményeket követte el, a rendőrségek keresik őket!

Géza