Főoldal » Molnár Zsoltot megzsarolták: „Nem drogoztam soha, nem vettem részt szexpartikon”
Belföldi hírek

Molnár Zsoltot megzsarolták: „Nem drogoztam soha, nem vettem részt szexpartikon”

Nem a Borkai-ügyről van szó, hanem egy mocskos zsarolási ügyről – mondta az ATV reggeli műsorában Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója.

A politikus határozottan kijelentette, nincs eltitkolt lakása, soha nem drogozott, nem is vett részt szexpartikon. Molnár elárulta, a stúdióból egyenesen a rendőrségre megy feljelentés tenni, hiszen már név szerint is tudja, ki az, aki meg akarta zsarolni.

Molnár szerint a zsaroló kreált egy történetet, amelyet azzal szeretett volna hitelessé tenni, hogy az ügybe belekevert egy politikust is. Az MSZP pártigazgatója annyit árult el az elkövetelőről, hogy „egy fiatal, most megválasztott polgármester”, illetve azt, hogy régebben ez a polgármester is „kapott egy ilyen típusú pressziót”.

Molnár Zsolt azután ment be az ATV műsorába, miután egy blog ismert ellenzéki politikusokról ígért kábítószer- szex- és korrupciós ügyekről leleplező anyagokat. A blog szerzője szerint egy frissen megválasztott polgármesterről, valamint egy országgyűlési képviselőről van szó. A szerző két és fél hetet adott a politikusoknak, hogy önként visszavonuljanak a közélettől, ellenkező esetben – mint írja – leleplezi őket.

„Ezt a mocskos játszmát ma le kell zárni” – közölte Molnár az adásban. Azt üzente a blog rejtélyes szerzőjének, hogy tegye le a bizonyítékokat, dokumentumokat azonnal, ne várjon 2020 január 1-jéig.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Varga Imre

Hasonló hírek

A fagyos Dunába vetette magát egy férfi az Árpád hídról

Mazsi

Megérkezett a sarkvidéki hideg

Edit

Jól halad a tárgyalás Kína és az USA között

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------