Hirmagazin.eu
Főoldal » Molnár Anikó fejfájással fordult orvoshoz: kiderült, hogy agysorvadása van
Bulvár

Molnár Anikó fejfájással fordult orvoshoz: kiderült, hogy agysorvadása van

Tíz éve őrzi titkát Molnár Anikó, aki fejfájással fordult orvoshoz, de kiderült, sokkal nagyobb a baj, mint amire számított.

„Nagyon fejfájós lettem, szerintem még nem is beszéltem erről senkinek. Amit én tragédiaként éltem meg, nem a fejfájás, hanem az oka„ mondta Molnár Anikó.

A fejfájás nem akart múlni, ezért orvoshoz fordult.

 

Fotó: TV2

 

„Elmentem egy MRI-vizsgálatra, és kiderült, hogy van egy kisebb elváltozás az agyamban, amitől borzasztóan megijedtem, majd azt mondtam, „te jó isten, ha ez nem áll meg, akkor engem pelenkázni fognak záros határidőn belül”. És a doki sem tudott megnyugtató dolgot mondani: egy kisebb fokú sorvadás az agyamban.” – emlékezett vissza orvosa szavaira, aki akkor szembesítette vele: nem tudják, mi lesz a sorsa, mert ismeretlen az orvostudomány számára ez a terület, de javulni biztosan nem fog az állapota. Anikó pszichológushoz fordult, hogy kiderüljön, elméjén okozott-e már bármilyen károsodást az elváltozás, de a vizsgálatok jó eredménnyel zárultak.

„Szerencsére megállt a növekedésben„ – árulta el a Blikknek Anikó. „Eleinte persze, szörnyen megijedtem, féltem, mi lesz a beszédemmel, a mozgásommal, fogok-e tudni dolgozni, de hál’ istennek, nem tapasztalok semmit. Átadtam magam a sorsnak, elfogadtam, nem veszek róla tudomást, mert egyébként sem lehet vele mit kezdeni, a félelem pedig csak a rosszat táplálja.”

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Fotó: Fuszek Gábor

 

Hasonló hírek

18+ Drágult Kelemen Anna teste

Edit

Újra összeáll a Bumeráng csapata: Bochkor, Boros és Voga együtt vezet műsort

Géza

Johnny Depp lelépett – ha minden igaz, felesége után rohant

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!