Főoldal » Molnár Anikó édesapja súlyos betegséggel küzd
Bulvár

Molnár Anikó édesapja súlyos betegséggel küzd

Aggasztó hírek érkeztek a napokban Molnár Anikó édesapjának állapotáról. A hatvannyolc éves férfit ugyanis négy éve egy titokzatos betegség támadta meg, amelynek eredetére és gyógymódjára máig nem találtak rá az orvosok.

Molnár Anikó édesapja súlyos betegséggel küzd

Talpraesett lánya azonban „mentőakcióba” kezdett, nehogy ismét elveszítse apját.

Kemény évet tudhat a háta mögött Molnár Anikó, aki – édesapjához hasonlóan – szintén megküzdött egy rejtett kórral, amely folyamatos hízásáért volt felelős, és ami kis híján a májátültetés irányába sodorta. A nyári szeszély es időjárás esője elmosta a szalonját, és imádott barátnőjét is elveszítette. Az egykori Nagy Ő-t azonban keményebb fából faragták annál, mintsem hogy feladja. Most viszont valóban megijedt…

– A segítségeteket szeretném kérni! Keresem az ország legjobb pulmonológus szakorvosát, mert apukámat négy éve vizsgálják, és még mindig nem tudják, mi a baja. Tüdőfibrózis tünetei vannak, de évek óta nincs pontos diagnózis. Most is kórházban van. egy re rosszabb az állapota. Ha ismertek egy oly an orvost, aki igazán lelkiismeretes, kérem, jelezzétek! Nagyon köszönöm – tudatta barátaival az ijesztő híreket nemrég Anikó.

Aki ismeri Anikót tudja, sosem siránkozik semmin, hanem helyette egyből a megoldásra próbál összpontosítani. Ezért is próbáltak a családjával karöltve megkeresni azt, aki segíthet apján. A Star magazinnak adott interjújában elárulta, hogy nem szeretne részletekbe bonyolódni a történtek kapcsán, annyit azonban elmond, nemrég biztató híreket kapott. Elárulta, hogy Apja hívta! Úgy tűnik, túl van a nehezén.

A jelenlegi orvosai mellett biztos kezekben van és azt üzeni: fél év múlva már csak egy rossz emlék lesz ez az egész. Anikó imádja ezt a fajta optimizmusát, ez jelzi: valóban jobban van. Ettől függetlenül persze – nem tagadja- nagyon megijedt. Ez nem is csoda, hiszen Anikó édesapja nem először nézett farkasszemet titokzatos betegségével.

A hatvannyolc esztendős édesapa több mint négy éve lett először rosszul. Láza az egekbe szökött, és heves köhögőrohamok kínozták. Mindenki arra gyanakodott, hogy tüdőgyulladása van, ám a vizsgálatok már akkor sem mutattak ki semmi „megfoghatót”. Csak annyi bizonyos, hogy apu tüdejének ötven százalékát foltok borítják, az arcán pedig időközönként csúnya piros kiütések jelennek meg – mondta el még 2012-ben a Storynak Anikó, aki elárulta azt is: akkoriban saját felelősségére távozott a kórházból, hogy pecázhasson, majd a „zsákmányból” halászlevével kedveskedhessen a lányának.

Noha talán már kevesen emlékeznek rá: Anikó sokáig nem ápolt kapcsolatot édesapjával. Szülei csaknem negyven évvel ezelőtti válását követően ugyanis, az apa Csehországba költözött, majd kerek harminc évig nem látta lányát. 2OO8-ban találtak ismét egy másra, azóta pedig minél többet igyekeznek bepótolni a kimaradt évekből. Ennek fényében érthető, miért is aggódik folyamatosan az idős férfi hogyléte felől a lánya, akinek életéből amúgy is sok fontos szereplő távozott már eddig is. Az elmúlt alig három évben nagyon sok, általa szeretett és fontos ember ment el az angyalokhoz mondta Anikó.

„Nagymamám, a legjobb barátnőm. Zsuzsi, anyukám egyik testvére, Ildikó, az otthonom ezermestere, Mihály, egy régi barát, Kata, két barátnőm testvérei, Viktor és Gábor. Szörnyű érzés elveszteni valakit, akit szerettem, tiszteltem, borzasztó helyzet tehetetlenül nézni az itt maradt hozzátartozók fájdalmát.”

Forrás: delina

Hasonló hírek

Fiatal kolléganőjétől született gyermeke a TV2 sztárjának

Mazsi

Megdöbbentő nyilatkozatban kért bocsánatot a zaklatással megvádolt Kevin Spacey

Géza

Origo: Így vélekednek a balliberálisok Havasról

Géza