Hirmagazin.eu
Főoldal » Mogyoróvajat kent allergiás diáktársa arcára, majdnem megölte vele
Egészség - betegség

Mogyoróvajat kent allergiás diáktársa arcára, majdnem megölte vele

A 20 éves hallgató akár börtönbe is kerülhet az egyetemi beavatási játéknak szánt tettéért.

Szabálysértés miatt eljárást indítottak egy 20 éves egyetemista ellen, amiért tavaly októberben mogyoróvajat kent társa arcára.

Mogyoróvajat kent allergiás diáktársa arcára, majdnem megölte vele
Képek: Facebook

Az áldozat édesanyja egy Facebook-posztban mesélte el az esetet. Szerint a Central Michingan University beavatási szertartása meg is ölhette volna a súlyos allergiában szenvedő fiát, Andrew Seely-t. Hétfőn a Mount Pleasant-i rendőrök életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt vád alá helyezték az elkövetőt, a szintén húszéves Dale Merzát.

Ez akár 93 nap elzárást is jelenthet a fiatal egyetemistának.

Az anyuka szerint az Alfa Khí Ró kollégium beavatási szertartása után Seely a részegségtől elájult az épület udvarán. Ekkor kente össze mogyoróvajjal Dale, ami kiváltotta a mozdulatlan fiú arcán a reakciókat. Nem kapott azonnali segítséget, egy professzor tanácsolta neki, hogy keresse fel az egyetem orvosi szobáját.

Azt szeretnénk, ha az emberek tudnának az egyetemei megszégyenítésekről. Igazságot akarok Andrew-nak és elszámoltatást az elkövetőnek– mesélte az iskolaújságnak Teresa Seely.

Egy ismeretlen forrás szerint gyermeki csínynek indult az egész szivatás, szerinte csak “egyetemistákról van szó, akik gyerekként viselkedtek”. Hozzátette, hogy nem tudtak az allergiájáról.

A kollégium állítja, hogy az elkövető és a sértett sem volt hivatalosan tagja az Alfa Khí Rónak, és az ilyesfajta magatartást nem bocsátják meg senkinek. A csak férfiakból álló társaság egyébként a “karakteres, ép és becsületes” srácokat tömöríti, de nem áll semmilyen hivatalos kapcsolatban az egyetemmel.

Forrás: Buzzfeed

Hasonló hírek

A csoki.. – videó

Géza

Már több száz embert érint a rejtélyes hasmenéses betegség

Géza

Pestis, kolera, fekete himlő: így ért véget a világtörténelem 5 szörnyű járványa

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------