Image default
Külföld

Modellből lett tanárnő, majd pedig lefeküdt öt diákjával

Több szexuális tartalmú képet és videót is küldött diákjainak a modellből lett dél-afrikai történelemtanárnő, amik közösségi oldalakon és a PornHubon landoltak, a tanulók pedig az ágyában.

Igazán szövevényes történetre derült most fény egy dél-afrikai elit fiúgimnáziumból, a Bishops Diocesan College-ből. Fiona Viotti, egy 2013 és 2019 között ott dolgozó történelemtanár ugyanis rendszeresen küldözgetett diákjainak szexuális tartalmú videókat és képeket, amelyet a fiúk továbbosztottak, így közösségi portálokon és pornóoldalakon végezték.

A tanárnő ezen felül testi kapcsolatot is létesített diákjaival, egy nemrég lezárult belső vizsgálat arra a megállapításra jutott, hogy legkevesebb öt fiúval lefeküdt, a pontos számot azonban nem tudni, hiszen az érintett Viotti nem kívánt részt venni a nyomozásban. Mivel korábban felmondott (miután hírbe hozták az egyik 18 éves hallgatóval), jogi lépéseket nem lehet tenni az ügyben, pláne, hogy a fiúk közül mindannyian betöltötték a 16-ot, ami Dél-Afrikában a beleegyezési korhatár. Viotti korábban egyébként modellkedett, a Sports Illustrated 2009-es kiadványában is szerepelt, majd vízilabdaedzőként tevékenykedett, jelenleg azonban gyógyszerekkel kezelik, annyira megviselte a tény, hogy a PornHubra is feltöltötték illegálisan a videóit.

Ha nem lenne elég csavar a sztoriban, Viotti durván egy éve vált csak el, fiútestvérének kedvese pedig Amelia Spencer, Diana hercegné unokahúga.

(24.hu)

Fotó: Northfoto

Hasonló hírek

Grizzly mart halálra egy ezüstásót

Géza

18-ra nőtt a szexuális bűncselekmény miatti feljelentések száma a kölni karneválon

Edit

Radikális mecsetet zártak be Franciaországban!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------