Image default
Belföldi hírek

Mocskolják a magyar rendőröket! Oszd meg!

A neomarxista Mérce.hu karácsonykor sem hazudtolta meg magát.

„Karácsonyi gondolatok a rendőri erőszakról” címmel közölt véleménycikket a Mérce.hu. A szerdai írás az elmúlt hetek provokációira, a Soros-hálózat által elkövetett randalírozásokra „reagált a maga módján”.

A cikk szerzője, Merker Iván először leszögezi: ha az elmúlt heti demonstrációk békésen zajlottak volna, nem hozták volna meg a várva várt eredményt, azzal ugyanis „kisebb visszhangot” váltottak volna ki idehaza és a nagyvilágban.

… Majd hozzálát a magyar rendőrök pocskondiázásához: Szerinte ugyanis téves az az elképzelés, hogy a rendőröket a mostani tüntetések kapcsán nem lehet kritizálni. A parlamentet és a köztévét védő „rohamrendőrök ellentétben számos közalkalmazottal – ugyanis az egyre erőszakosabb hatalom végrehajtói”. Úgy véli: az, hogy a csürhe megdobálja a rendőröket, a munkájuk része. Ők ugyanis nem a jogállamot, hanem Orbán Viktort és a kormányt képviselik, így a rendőröknek (jobb híján) be kell vállalniuk ezt az áldozatot.

police.hu

Mérce szerzője azt is leírja, a magyar rendőrök „nemhogy tapsot nem érdemelnek, hanem kifejezetten hajlamosak jogsértő magatartásra”. Fel is sorolja azokat a provokációkat, azokat a színészi alkotásokat, melyek ellen fellépni (véleménye szerint) rendőri brutalitás. Cikkét pedig ezzel zárja:

A rendőri brutalitás ugyanis a déli határon és nem a Kossuth téren kezdett erőre kapni, a rendőri önkényeskedés is csak Budapesten újdonság, nem Borsodban. A NER mostani újítása, hogy már nem csak a Ligetvédőket, hanem országgyűlési képviselőket is képesek biztonsági őrökkel kidobatni”.

Tegyük tisztába a dolgokat:

A magyar rendőrség, mikor fellép a Soros-hálózat agressziója ellen, nem a kormányt, hanem a jogállamot, a rendet képviseli. Az, hogy „mártírnak” beállított provokátorokpártelnökök megpróbálják kicsikarni, hogy az egyenruhások „erőszakkal lépjenek fel ellenük”, nem fér bele a jogállamiság kereteibe.

Még szerencse, hogy a hangos kisebbséggel szemben a magyarok döntő többsége is úgy gondolja: elfogadhatatlan a rendőrök ellen irányuló agresszió, a rongálás, a gyújtogatás a tüntetéseken.

Eddig a 888.hu nagyon diszkrét és intelligens magyarázata!

A Hirmagazin.eu pedig azt a milliós tömeget, a köznépet képviseli,

akik így gondolják és nekünk is ez a véleményünk:

Ti, a Mérce.hu, és sokan mások, akik gyalázzátok rendőreinket, majd akkor, amikor kirabolnak benneteket, vagy vernek az utcán, vagy bármilyen ügyintézésre, netán segítségre van szükségetek rendőreinktől, gondoljatok eme és hasonló gyalázatos viselkedésetekre, és oldjátok meg magatok ügyes-bajos dolgaitokat!

Alapcikk forrása: 888.hu

Hasonló hírek

Kiállt Czeglédy mellett a baloldal

Edit

Feljelentik a Röszkénél rugdosódó operatőrt – a hatóságok egyelőre nem lépnek az ügyben

Edit

Hidhvégi bejelentette: a Fidesz kezdeményezi, hogy az Európai Parlament vonja vissza a migránsvízum tervét

Géza