Főoldal » MMA: Apám el fog verni, de Putyin büszke rám… – Nurmagomedov (A cikk videót tartalmaz)
Sport

MMA: Apám el fog verni, de Putyin büszke rám… – Nurmagomedov (A cikk videót tartalmaz)

Mint arról beszámoltunk, Habib Nurmagomedov a negyedik menetben fojtással kopogásra kényszerítette Conor McGregort, így az ír harcos úgy kapott ki négy menetben a Las Vegas-i MMA-gálán, hogy szinte esélye sem volt a találkozón a győzelemre. Amiről azonban még sokat fognak beszélni, az nem maga a meccs, hanem az azt követő balhé!

Vlagyimir Putyin elégedett /Fotó: AFP

Íme, nézd meg a videót!

https://cdn-b-east.streamable.com/video/mp4-mobile/2t145.mp4?token=V0htHt33EDdE6e3qYVfGUQ&expires=1538937873

Mint ismert, a küzdelem vége után Nurmagomedov átmászott a ketrec falán, és beugrott a nézők közé, ahol rátámadt McGregor csapatára, majd óriási tömegverekedés tört ki.

Az orosz a meccs utáni sajtótájékoztatón elmondta, sajnálja a történteket, de emiatt ne őt hibáztassák, hanem ír ellenfelét…

„Először is szeretnék elnézést kérni Las Vegastól, akik ismernek, tudják, nem ilyen vagyok, de én is emberből vagyok. McGregor szidta a vallásomat, az országomat, az apámat, nem értem, miért arról beszél mindenki, hogy én átugrottam a ketrecet, és miért nem erről, és hogy McGregor majdnem megölt két embert, mikor korábban a buszomra támadt! – fogta a balhét ellenfelére Nurmagomedov.

„Apám arra tanított, hogy tiszteljem az ellenfeleimet, szóval szerintem nagyon el fog verni, ha hazamegyek. Vlagyimir Putyin viszont felhívott most, és azt mondta, nagyon büszke rám!” – mondta az orosz, aki egyetlen kérdésre sem válaszolt, a monológja után felállt, pózolt egy kicsit az övével, majd távozott a teremből.

Hogy pontosan milyen következményekkel jár majd a balhé, arra Dana White, a UFC első embere próbált választ találni.

Nurmagomedov (balra) szerint mindenért McGregor a hibás (Fotó: Twitter)

„Hogy mit kap a verekedésért Habib, arról a nevadai sportfelügyelet dönt, az ő kezükben van az ügy. Annyit elmondhatok, hogy azt a felvételek megtekintése után azonnal közölték, visszatartják Nurmagomedov csekkjét, azaz ő egyelőre biztosan nem kap pénzt a meccsért, és könnyen lehet, sosem fizetik ki. Rengeteg dolog történt, aminek nem lett volna szabad megtörténnie. Ezeknek lesz következménye. Gusztustalan volt ez az egész…” – mondta White.

Az orosz harcos a találkozóért egyébként 3 millió dollárt, azaz átszámolva körülbelül 850 millió forintot kapott volna.

Conor McGregor egyáltalán nem jelent meg a sajtótájékoztatón.

Forrás: nemzetisport.hu

Hasonló hírek

Örömhír az egész világnak! Felfedte magát a férfi, aki rendszeresen látogatja Schumachert! Oszd meg!

Géza

Rengetegen köszöntötték a téli olimpia magyar hőseit

Géza

Nagy magyar vitorlássiker kilátásban – Berecz második helyen áll a vb-n (+videó)

Géza