Hirmagazin.eu
Főoldal » Mit üzen az előző életed?
Életmód hírek Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Mit üzen az előző életed?

Egyre többen hisznek benne, és egyre többeket foglalkoztat a reinkarnáció. És persze ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a következő életbe vetett hit elfogadhatóbbá teszi a halált is.

reinkarnáció, lélekvándorlás

Kutatások jelenleg is folynak, ám tényeket keveset tudunk a reinkarnációról. A leírással és a tanokkal főleg régi, vallási könyvek foglalkoznak – de bizonyítékok híján nem csupán a tudomány, hanem az emberek nagy része is elutasítja, mesének véli az élet utáni következő életet.

Az ókori görögök úgy tartották, hogy mielőtt a lélek megszületik, innia kell a feledés vizéből, különben a túl sok élmény és emlék képtelenné tenné arra, hogy boldoguljon a jelenlegi életében.

Főleg keleten veszik komolyan és hisznek abban, hogy a halál nem csupán mostani életünk vége, hanem egy új kezdete is egyben. De ez is hit, illetve elképzelések, a részletek ráadásul nem is egyformák.

Így azok, akik a reinkarnációval foglalkoznak példákat és személyes élményeket, elbeszéléseket tudnak alapul venni. Illetve vannak olyan elgondolkodtató példák, amelyek mentén szintén elindulhatnak a tudósok.

Sebek és ismeretek

Ian Stevenson amerikai pszichiáter végzett összefogó kutatást, amely során olyan családokat látogatott meg, ahol a gyerekek – úgy tűnt –, emlékeznek az előző életükre. Ismeretlen rokonok nevére, ismeretlen helyekre és személyekre, eseményekre. Ezek az élmények, már csak a koruk miatt sem történhettek meg velük.

Stevensonnak néhány esetben sikerül is – az elbeszélések alapján – konkrét személyeket azonosítania. De ő még tovább ment: utánanézett annak, hogy van-e összefüggés a gyerekek által elbeszélt emberek halálának oka, és a velük született rendellenességek között. Hogy a munkáját megkönnyítse, készített egy részletes arról, hogy bizonyos típusú sérülések hogyan felelnek meg a halálos sebet ejtő eszköz nyomának a testen.

A pszichiáter egy másik vonalon is elindult. Vizsgálta azt is, hogy vannak-e emberek, akik olyan ismeretekkel rendelkeznek, amelyet – a mostani életükben – még nem sajátíthattak el. A bizonyításra regressziós hipnózist használt. Ha előfordulhat ugyanis, hogy az alany például valamilyen idegen nyelven beszél, vagy olyan eseményekről, helyszínekről mesél, ahol még sohasem járt.

A csodagyerekek
A csodagyerekek azok, akik született tehetségeknek tűnnek valamilyen művészeti ágban: zenélnek, írnak, festenek, de olyan szépen, hogy a tanárok is csodálkoznak rajtuk. A szakemberek szerint ez sem véletlen…

 

forrás: anna.hu

Hasonló hírek

TOP 5 tipp az újévi fogadalmak betartásához

Géza

Így lesznek nyitva a boltok a hatnapos karácsonyi szünetben

Géza

Nagyon durva, mit művelt az anyós a fiatal párral: a menye teljesen kiakadt

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------