Hirmagazin.eu
Főoldal » Mit láttál meg először ezen a képen? – Lássuk, hogy mit árul el rólad!
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Mit láttál meg először ezen a képen? – Lássuk, hogy mit árul el rólad!

Személyiségünk azon viselkedésminták, attitűdök és érzelmi reakciók együttese, amelyeket nap, mint nap produkálunk. Ezek révén lehet minket pontosabban meghatározni és megkülönböztetni másoktól.

Annak érdekében, hogy a személyiség fogalma jobban megfogható legyen, két amerikai orvos, Meyer Friedman és Ray Rosenman 1959-ben két személyiségtípust, ‘A’ és ‘B’ személyiségtípust határozott meg. Ehhez 1980-ban hozzáadódott a ‘C’ személyiségtípus, Morris és Greer kutatásának nyomán.

A következő teszt irányadó lesz a te személyiségtípusodhoz. Vess egy pillantást a képre és mondd el, hogy mit vettél észre rajta legelőször a következők közül.

A férfi, aki a létrán mászik felfelé – ‘A’ személyiségtípus

A versenyzési vágy, a türelmetlenség és az ellenségeskedés is megtalálható a személyiségjegyeid között. Ha a szituáció megkívánja, akkor ezek a tulajdonságok fokozottan jellemzőek rád. A versenyszellemed arra sarkall, hogy mindig a legtöbbet hozd ki magadból, ezáltal is kitűnve a társaid közül. Mindazonáltal a türelmetlenség, különösen a céljaid elérésével kapcsolatban, nem mindig vezet jó útra.

A lobbanékonyságodnak és figyelmetlenségednek néha a munkád minőség látja a kárát. A stresszes helyzetekben hajlamos vagy ellenségesen fellépni és verbális erőszakot alkalmazni.

A kutyával sétáló nő – ‘B’ személyiségtípus

Simulékonyság és rugalmasság jellemez téged. Alapvetően egy nyugodt, kiegyensúlyozott és laza vérmérsékletű ember vagy. Az empátia prioritást élvez nálad, örömödet leled az emberi kapcsolataidban, nyitottságod a személyiséged szerves része.

Az a fajta csendes erő, amely első ránézésre belőled sugárzik, az érzelmeid felett gyakorolt kontrollodnak köszönhető. Úgy vagy képes kifejezni vagy éppen megvédeni magad, hogy közben nem mutatod agressziónak jelét. A higgadtság átöleli a lényedet. Jó hallgatóság és megfigyelő vagy, aki szívesen segít másoknak, elvárások nélkül.

A nő a hintán – ‘C’ személyiségtípus

Olyan, mintha folyamatosan védekező állásban lennél, miközben az érzelmeidet igyekszel elnyomni. A konfrontációkra önsanyargatással reagálsz, amely belülről emészt fel. Egy passzív, beilleszkedő, alkalmazkodó személyiség vagy. Engedékenyen viselkedsz másokkal, kerülöd a viszályokat és minden áron a harmóniára törekszel a kapcsolataidban.

Azáltal, hogy elnyomod magadban az érzelmeidet és nem engeded őket kifejezésre jutni, kiteszed magad a kimerülésnek és a pszichoszomatikus betegségeknek, amelyeket a stressz és a benned lévő blokkok váltanak ki és erősítenek fel.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hasonló hírek

Konfuciusz, a híres filozófus minden csillagjegynek írt egy bölcsességet!

Edit

A mennybe címezte halott édesapjának írt levelét a kisfiú, megható választ kapott a postától

Mazsi

Válassz egy ajtót, és nézd meg, mit árul el rólad!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------