Hirmagazin.eu
Főoldal » Mit keresett a világsztár a Fővárosi Nagycirkuszban?
Bulvár

Mit keresett a világsztár a Fővárosi Nagycirkuszban?

Nemcsak Hollywood lehet otthonos, hanem a Fővárosi Nagycirkusz is!

Ezt igazolja az a tény, hogy Penelope Cruz egy héten belül immár másodszor is megnézte a Vízi cirkusz – Atlantisz gyermekei című fantasztikus előadást, amelynek végén – a látott csodák hatásának engedve – az Oscar díjas színésznő még sokáig a helyén maradt, hogy a gyermekeivel együtt visszaidézzék a műsor legérdekesebb pillanatait.

Valami hasonlón fáradoznak a cirkusz alkalmazottai is. Visszaemlékeznek persze más és más indíttatásból. A színházigazgatóból cirkuszigazgatóvá avanzsált Fekete Péter például még most sem hiszi el, hogy az első igazi nagycirkuszos rendezése valóban annyira jól sikerült, hogy a Pedro Almodóvar felfedezte “csodálatos spanyol nő” kétszer is kíváncsi volt az egész estét betöltő programra.

Boginak, az infopultosnak már a világsztár puszta közelsége is olyan maradandóan felkavaró élményt jelentett, hogy bizony még a nyugodt éjszakai alvás is komoly veszélybe került. Ági a büfés, ambivalens.

Nem kicsit haragszik azért, mert a közös fotó elmaradt, ugyan akkor büszke is arra, hogy nagy tételekben Ő adhatta el a Scooby-Doos nyalókákat Penelope Cruz gyermekeinek.

 

Mit keresett a világsztár a Fővárosi Nagycirkuszban

Fotó: Mernyó Ferenc

Forrás: zene.hu

 

Hasonló hírek

Dagad a botrány! Bangó Margit kiborult: azt gyanítja, Jolly lenyúlta az egyik dalát – Még a nevét sem tüntette fel sehol

Géza

Ezért menekül a nyilvánosság elől Zalatnay Cini

Mazsi

Instagramon koldul álomutazásra a fiatal pár, mert nem akarnak dolgozni

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!