Főoldal > Hírek > Főhírek > Gazdaság > Miskolcon nem csak nevezetességek találhatóak!
Miskolcon nem csak nevezetességek találhatóak!

Miskolcon nem csak nevezetességek találhatóak!

Hirdetés

A kikapcsolódás mindenki számára fontos, különösen a mai világunkban. Ahány ember, annyiféle relaxálási mód létezik. Sokan elmennek egy moziba, és megnéznek egy filmet, míg ezzel szemben mások otthon pihenik ki a munka fáradalmait. Persze sok mindentől függ, hogy ki hogyan szeret kikapcsolódni. A szabadság mindenkinek jár, éppen ezért ilyenkor a legtöbben többnapos programot szervezhetnek. Amikor jön a jó idő, a kirándulások száma hirtelen megugrik az emberek körében.

Magyarországon számos turista útvonal van, amelyet érdemes lehet kiválasztani. Vannak, akik teljesen más programot választanak, például elutaznak egy másik városba, hogy megismerjék annak kulturális értékeit. Országunkban sok város található, amelyek híresek. Észak-Magyarországon van egy város, amely az ország negyedik legnépesebb városa. Bizonyára nehéz így kitalálni, hogy melyik városról lehet szó. Ha azt mondom, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megye székhelye, és itt rendezik még évről-évre a kocsonyafesztivált, így azért könnyebb ugye?

Miskolcon nem csak nevezetességek találhatóak!

Miskolc az északi régió egyik legdinamikusabban fejlődő városa. Oktatási, kulturális, és idegenforgalmi központ is egyben. A turizmusnak meghatározó szerepe van a városban. A nevezetességek közé tartozik a Déryné-ház, ami Diósgyőrben található. Miskolctapolca, és Diósgyőr szinte már Miskolchoz tartozik. A Diósgyőri Vármúzeum és panoptikum is várja a látogatókat. A Herman Ottó Múzeumot, és a Magyar Ortodox Egyházi Múzeumot is érdemes meglátogatni a turistáknak. A Miskolci Egyetemtörténeti Gyűjteményeket is meg lehet tekinteni a városban.

A Miskolci Galéria – Feledy-ház, és Miskolci Galéria – Petró-ház látványosságok is várják, hogy felfedezzék őket.  A Papírgyári Múzeumba is el lehet látogatni, amely szintén Diósgyőrben található. A kultúra iránt érdeklődők megcsodálhatják a Postakürt Galériát, a Színháztörténeti és Színészmúzeumot is. Miskolc turisztikai színvonalát emeli a Miskolctapolcai Barlangfürdő, amelyet évről évre egyre többen keresnek fel. Az oktatás kiemelt szerepet játszik a fiatalok életében.

A hallgatók körében népszerű egyetemnek számít a Miskolci Egyetem, amelyet számos fiatalfelnőtt választ tanulmányai helyszínéül. Látható, hogy rengeteg látványosság, és lehetőség adódhat arra, hogy jól érezze magát bárki a városban, még akkor is, ha csak egy napot tölt el Miskolcon.

Mindezek mellett a munkaerő piaci viszonyok is kedvezőek a megyeszékhelyen. A miskolci munkák oldalra kattintva számtalan álláshirdetés közül lehet választani. A fizikai munkák között megtalálható a csomagoló állás. Az alábbi feladatok várhatnak a munkavállalóra: termékek kézi csomagolása, kézi anyagmozgatás, késztermékek dobozolása, a munkakörnyezet tisztán tartása.

A munkáltatók az alábbiakat várhatják el a jelentkezőktől: általános iskolai végzettség, több műszakos munkarend vállalása, jó kézügyesség, az alkalmazott legyen megbízható személyiség, felelősségtudattal is rendelkezzen, gyorsan és pontosan végezze a rábízott munkát, és rendelkezzen büntetlen előélettel.

A vállalatok nem csak elvárnak, hanem kínálnak is különböző szolgáltatásokat/juttatásokat a munkavállalók felé. Ezek a következők lehetnek.

Stabil hátterű cégnél történő munkavégzést, béren felüli juttatásokat, amelyekbe beletartozhat a cafeteria is, hosszú távú munkalehetőséget, vidéki munkatársaknak a munkába járást támogathatja az adott cég. Amennyiben más álláshirdetést is megtekintene, keresse fel a honlap közösségi portáljait, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre, így a legfrissebb álláshirdetésekről első kézből értesülhet.

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás:
Hirdetés
tűzvédelem
WordPress Lightbox