Hirmagazin.eu
Főoldal » Mintha nekünk, magyaroknak írták volna! A Hopi indiánok hátborzongató jövendölései – VIDEÓ
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Mintha nekünk, magyaroknak írták volna! A Hopi indiánok hátborzongató jövendölései – VIDEÓ

A hopik több ezer éves tudáson alapuló, sziklába vésett próféciáikat nem lehet egy legyintéssel elintézni. Már csak azért sem, mert rengeteg megszívlelendő dolog van bennük!

 

A hopik egy különös, ősi népcsoport, amely bölcsességével és az emberiség sorsának javítására irányuló cselekedetekkel hívta fel magára a figyelmet. Több ezer éves tudáson alapuló, sziklába vésett próféciáikat nem lehet egy legyintéssel elintézni.

A hopik annak a nagyon különleges indián népnek az utolsó élő leszármazottai, akik elsősorban Új-Mexikóban és Arizona észak-keleti részében éltek. Teremtéstörténetük a megsemmisítés és örök visszatérés mítosza.

A videóban egy bölcs öreg őslakos tárja fel a hopi indiánok jóslatait:

“Az idő fejlődik. És eljut egy pontra, amikor ismét megújul. Először van egy tisztulási szakasz, majd ezután egy megújulási időszak. Most nagyon közel kerülünk ehhez az időszakhoz. Elmondták nekünk, látjuk majd Amerikát megjelenni és eltűnni. Bizonyos értelemben Amerika haldoklik – belülről. Azért, mert elfelejtettük a tanításokat arról, hogyan éljünk a Földön.

Minden elérkezik egy időponthoz, amikor a jövendölés és az ember azon képességének hiánya, hogy a lelkiség útját élje a Földön, eléri a nagy problémák kereszteződését. Hopi hit szerint, a mi hitünk szerint, ha nem vagy lélekben kapcsolatban a Földdel, és nem érted annak a lelki valóságát, hogyan élj a Földön, akkor nem jársz sikerrel.

Kolombusz érkezésével vette kezdetét, ahogy mi nevezzük, az első világháború. Az volt a valódi első világháború, amikor Kolombusz megérkezett. Azért, mert vele együtt mindenki jött Európából.

A második világháború végére Amerikában mindössze 800 ezren maradtunk. 60 millióról 800 ezerre. Tehát majdnem kipusztítottak minket itt, Amerikában.

Minden dolog lelki. Mindennek van lelke. Mindent, mindent a Teremtő hoz el nekünk. Az egyetlen Teremtő. Néhányan Istennek hívják. Mások Buddhának. Megint mások Allahnak. A többiek egyéb neveken illetik. Mi Konkachilának, Nagyapának hívjuk. (A magyarok Öregistennek hívják)

Csak néhány telet töltünk itt a Földön, aztán a lélek világába távozunk. A lélek világa sokkal valóságosabb, mint azt közülünk sokan hiszik. A lélek világa a minden.

Forrás: storyvilág.com

Hasonló hírek

Mikor talál rád az igazi? Szingli horoszkóp, ami talán segíteni fog…

Mazsi

2017 végéig tart az új életszakasz, amiben felismered és ledöntöd saját korlátaidat

Edit

Beteljesedett a prófécia Izraelben: megszületett a világvége hírnöke!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------