Főoldal » Mint egy patás csecsemő! Emberfejű kecskegida jött a világra!
Tudástár - minden érdekesség

Mint egy patás csecsemő! Emberfejű kecskegida jött a világra!

Nem hitt a sze­mé­nek a ma­laj­ziai Ib­rahim Basir, ami­kor meg­látta mi­féle lény szü­le­tett a ta­nyá­ján. Egy sző­rös, patás, ámde em­beri vo­ná­sok­kal ren­del­kező kecske jött a vi­lágra.

Ilyet még biztos nem láttál! Legfeljebb a görög mítoszokról szóló képeskönyvekben a Faun címszónál… Még a 63 éves, tapasztalt állattartó hírében álló Ibrahim Basir is elképedt, amikor meglátta, milyen lény született malajziai farmján. Az idős férfi először azt hitte, üzlettársa csak viccelt, amikor azzal hívta fel, hogy egyik kecskéje egy emberarcú gidát ellett.

Később kiderült, a szőrös, patás, emberarcú lény valóban létezik.

Mire Basir rátalált, a bizarr emlős már nem élt. Azt mondja, a gida külsején kívül az is furcsa volt, hogy nem volt köldökzsinórja.

Mint egy patás csecsemő! Emberfejű kecskegida jött a világra!
Fotó: The Star

A farmer persze egyből tudta, mit kell tennie a nem mindennapi állattetemmel. Egy műanyag dobozba, jégre tette a hullát, aztán az állami álla tegészségügyi hivatal laborjába vitte, hogy a felajánlja a tudomány számára. Annak ellenére, hogy többen szép kis összeget ajánlottak a torzszülött állat teteméért – írja a The Star.

A környékbeliek közt persze egyből szárnyra kapott a pletyka, hogy korábban erkölcstelen dolgok zajlottak éjszakánként az állatok istállójában. Azóta ferde szemmel néznek a gazdára és az alkalmazottaira…

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Akkor is kifejlődött volna az ember, ha nem halnak ki a dinoszauruszok?

Mazsi

Hitler halála előtti utolsó üzenete és a történelem akkori részletei – Olvasd el és oszd meg!

Géza

Inka isteneknek áldozott fiú génjeit térképezték fel

Edit