Hirmagazin.eu
Főoldal » Mint a kámfor: egy 56 tonnás vasúti hidat loptak el egyetlen éjszaka alatt
Külföld

Mint a kámfor: egy 56 tonnás vasúti hidat loptak el egyetlen éjszaka alatt

Egyik napról a másikra vált köddé egy 56 tonnás vasúti híd Oroszországban – egyre biztosabb, hogy ellopták a monstrumot.

Ellopták a híd közepét

Ellopták a híd közepét

Nem mindennapi eset történt Oroszország arktiszi térségében: elloptak egy, az Umba folyó felett átívelő vasúti hidat. A döbbenetes esetre egyelőre nincs magyarázat, az azonban biztos: a finn határ közelében álló, 56 tonnás, 23 méter hosszú létesítményt egy légifelvétel szerint középen teljesen lebontották, csak a két oldala maradt meg. Természetesen felmerült az összeomlás lehetősége is, de törmelék hiányában ezt az opciót azonnal kizárták a hatóságok. Szóba jött ezután, hogy a tulajdonosai bontatták el az építményt, hiszen a hidat évek óta nem használták, de végül mégis nyomozás indult az ügyben.

Az eset kapcsán – érthető módon – rengeteg a kérdőjel: nem tudni, mivel követhették el a lopást, és egyelőre gyanúsított sincs. Feltehetően lerombolták a hidat, hogy a darabjait eladhassák a feketepiacon. Ha valóban így történt, szép összeget kaphatnak a tolvajok: a becsült kár meghaladja a 2 millió forintot.

(Independent)

Képünk illusztráció!

Hasonló hírek

A vészkijáratot nyitotta ki egy utas a repülőn a mosdóajtó helyett

Géza

Tovább durvult a helyzet Netanjahu és Erdogan között! Oszd meg!

Géza

Lefagytak a rendőrök: durva, mit művelt a 11 éves kisfiú a belvárosban

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------