Hirmagazin.eu
Főoldal » Miniszterelnökünk népszerűségi indexe az egekben! Értékelik a magyarok Orbán Viktor Miniszterelnökünk erőfeszítéseit a koronavírus idején..
Belföldi hírek

Miniszterelnökünk népszerűségi indexe az egekben! Értékelik a magyarok Orbán Viktor Miniszterelnökünk erőfeszítéseit a koronavírus idején..

A magyarok 59 százaléka mondta azt a koronavírus elleni küzdelem tizedik hónapjában, hogy inkább elégedett Orbán Viktor munkájával. A kutatók korábban nem láttak még ilyen magas értéket.

Magyar Nemzet szerint a kutatók korábban nem láttak még ilyen magas értéket: a 2013 óta rendszeresen feltett kérdésre a naptári évek végén még a migrációs válság elleni védekezés után sem válaszoltak többen pozitívan.

A Nézőpont Intézet közvélemény-kutatása november 24. és 25. között ezer fő telefonos megkérdezésével készült.

Mint írják, a koronavírus tizedik hónapjában mért elégedettségi adat kimagasló, az elmúlt évtizedben az év végi mérések nem mutattak hasonlót.

2013 végén is sokan, a magyarok mintegy fele (49 százaléka) volt elégedett a kormányfő munkájával. A következő évben kétharmados győzelmet tudott ünnepelni a Fidesz-KDNP.

A lap felidézi, 2014-ben év végén a politikai napirendet az ellenzék uralta, főként az internetadó és az ennek kapcsán kialakuló tüntetések voltak a média fókuszában.

Ezzel is összefügg, hogy 2014. november végén 39 százalékos volt a kormányfő munkájával való elégedettség. A migrációs válságra adott kormányfői választ a társadalom túlnyomó többsége támogatta, így a miniszterelnök munkájával való elégedettségi mutató már az 50 százalékot is meghaladta 2015 végére (53 százalék).

Egy évvel később a 2014 végihez hasonlóan alakult az elégedettségi mutató (40 százalék), de a választásokat megelőző év végére ismét javulás állt be (50 százalék). 2018 óta tovább emelkedett a kormányfő munkájával való elégedettség mértéke. 2019 végén a felnőtt magyarok 52, most novemberben pedig már 59 százaléka nyilatkozott pozitívan Orbán Viktor teljesítményéről.

Kapcsolódó:

Ezzel indította a hetet Orbán Viktor

Reggel 6 órakor jelenése volt egy fontos találkozón.

Az operatív törzs hétfői ülésére is hivatalos volt Orbán Viktor miniszterelnök, erről posztolt is a Facebookon.

https://www.facebook.com/orbanviktor/photos/pcb.10158789750521093/10158789750276093/?type=3&theater

Facebook

Hasonló hírek

Morvai: “Gyomorforgató volt látni a Jobbik vezetőit együtt vonulni a szemkilövető vezérekkel”

Géza

Nógrádi György: A színfalak mögött nagyon megdicsérték a magyar migránspolitikát

Edit

Megkezdődött az egyeztetés a Balaton partvonalának új szabályozásáról

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!