Hirmagazin.eu
Főoldal » Mindent elárul rólad, hogy csókolsz az ágyban
18+

Mindent elárul rólad, hogy csókolsz az ágyban

Nem is gon­dol­nád, de csók és csók kö­zött is ha­tal­mas a kü­lönb­ség. A nyel­ves puszi olyan, mint egy ujj­le­nyo­mat, tö­ké­le­te­sen jel­lemzi a gaz­dá­ját. Úgy­hogy könnye­dén ki­de­rít­he­ted, mi­lyen az ak­tu­á­lis vá­lasz­tot­tad az ágy­ban.

Csókolni sokféleképpen lehet. Máshogy esik egy romantikus vacsora alkalmával, míg másképpen érinthet egy heves előjáték során. Most megtudhatod, mit árul el rólad a szex közben elcsattanó csók.

Mindent elárul rólad, hogy csókolsz az ágyban

(Fotó: Pinterest) (Fotó: 123RF)

Nem érzéki, zárkózott!

Hiába tartod magad jó szeretőnek, az ágyban eltöltött első másodpercben bizonyítod ennek az ellenkezőjét. A zárt ajkakkal adott szájra puszi ugyanis nem a mélyben gyökerező romantikát jelenti, hanem a zárkózottságot. Ha így csókolsz, nehezen bontakozol ki más területen is az ágyban. Félsz kezdeményezni, sőt előfordulhat az is, hogy vezetni kell az aktus során.

Mindent elárul rólad, hogy csókolsz az ágyban 1

(Fotó: Pinterest) (Fotó: 123RF)

Megoldás: Az önbizalomhiány nem jó tanácsadó. Bízz magadban, hiszen az őrjítő külső mögött valahol ott bujkál a félelmetes oroszlán is. Egy szerelmes társ mellett önmagadat adhatod. Ha kezdetben félsz, akkor az előjáték során csukd be a szemet és hagyd, hogy a vágyad vezessen. Ne fogd vissza magad.

Csak az arcomat ne!

Az emberek többsége nem szereti a nyálas puszikat. Még ennél is jobban irtóznak attól a társtól, aki a csók során a másik fél fejét összenyálazza, nem hagyva teret a partnerének. Aki így vág bele egy szenvedélyes együttlétbe, könnyen hoppon maradhat.Hiszen ez a technika nemhogy feltüzel, hanem inkább lelohasztja a kedélyeket.

Mindent elárul rólad, hogy csókolsz az ágyban 2

(Fotó: Pinterest)

Megoldás: A bő nyálas közeledés nem ösztönös. Ez tanult módszer, amit vagy egy rossz tanártól vagy egy még rosszabb filmből loptál.

Egyszerűen felejtsd el és hagyatkozz a megérzéseidre, azok minden esetben jó tanácsadók.

Egy kis vámpírkodás még belefér!

A gyengéd harapdálás képezheti a nyelvcsata részét, de nem minden esetben. Ha ettől a technikától nem tudsz elszakadni, az arra utal, hogy az ágyban is a megszokott dolgokat szereted és nem vagy kreatív. Az unalmas dolgokat pedig senki nem kedveli hosszútávon.

Mindent elárul rólad, hogy csókolsz az ágyban 3

(Fotó: Pinterest) (Fotó: 123RF)

Megoldás: Olvass egy kicsit, hogy gyűjthess némi fantáziát a szexhez. Nem szégyen megismerni új dolgokat. Egy különleges módszertől pedig a párod lélegzete is eláll majd a következő előjáték során.

A mindent elsöprő!

Az apró ajkakra lehelt csókokból kiinduló szenvedély mindent elsöpör. Ha az izzást nem egy lehengerlő nyelves puszival kezded, hanem finoman játszadozol a másik ajkain, teljesen megőrjítheted a partneredet. Ezután finoman térsz át a száj belsejére, miközben hagyod a másikat kibontakozni? Egy ilyen kezdéssel csak nyertes lehetsz az ágyban is.

Mindent elárul rólad, hogy csókolsz az ágyban 4

(Fotó: Pinterest) (Fotó: 123RF)

Megoldás: Nem kell megoldást keresned. Tökéletes vagy!

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Eszelős gyönyört hoz a reggel: zárd stílusosan a hétvégét!

Mazsi

A szerelem magas iskolája: a csúcsgyönyörhöz szűk alagút vezet! 18+

Mazsi

Lehet, hogy ideje felpörgetni a szexuális életedet? Íme a jelek!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------