Főoldal » Mindenről kitálalt az ország szexszimbóluma: ötezer forintért vetkőzött Medveczky Ilona
Bulvár

Mindenről kitálalt az ország szexszimbóluma: ötezer forintért vetkőzött Medveczky Ilona

Luxusautója miatt tűnt fel a rendezőnek, Hintsch Györgynek, később ő lett Magyarország első szexszimbóluma. Medcveczky Ilona a Borsnak adott interjújában emlékezett vissza a Veréb is madár című 1953-as film forgatására.

Annyira akartak engem és persze a járgányomat, hogy akkoriban a főszerepet játszó Kabos 20 ezer forintos gázsit kapott, én meg 5000-et, ami két és fél szerese volt egy átlag havi fizetésnek, csak jóformán csak a film végén szerepeltem, és jó ha tíz mondatom volt a filmben” – mesélte Medveczky Ilona, aki mindaddig nem is álmodott arról, hogy egy nap a vásznon láthatja viszont önmagát, főleg nem egy testét alig takaró fehér boában, ami az 1950-es évek közepén óriási újdonságnak számított Magyarországon. Mindaddig ugyanis a nézők soha nem láthattak hasonló erotikus töltetű képeket a mozivásznon.

A jelenet megvalósítása pedig ehhez méltó, egyedi megközelítést követelt meg az operatőr, Hildebrand István részéről, aki a művésznő elmondása szerint bele is szeretett a forgatás során.

Ez az elképesztő képein és munkáján is észrevehető. (…) Azt mondta, szeretne úgy látni, mintha a hálószobám plafonjáról nézne. Akkoriban még nem volt ilyen fejlett a filmes technológia, ezért fogta magát és egy kötélen, 20 méteres magasságban lógott a műteremből, testére erősített kamerával. Elképesztően elhivatott volt” – mesélte a művésznő, akit a film bemutatóját követően férfiak ezrei szerettek volna meghódítani. Ő azonban a közvélekedéssel ellentétben életét a táncművészetnek szentelte.

„Tudom sokan azt hiszik, hogy rengeteg hódolóm és partnerem volt az életem során, de amikor ez szóba kerül megdöbbennek, hogy ez a szám kevesebb mint tíz” – mondta Medveczky Ilona.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Isza Ferenc

Hasonló hírek

Lady Gaga szívszorító sorokkal tudatta, ismét szingli

Edit

Felnőtt pasik csapják a szelet a magyar színésznő tinilányának!

Mazsi

Döbbenetes vallomás a Nemzet Színészétől: súlyos beteg volt, pelenkában kellett színpadra állnia

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------