Főoldal » Mindennapi hőseink! Egy magyar mentős napi “élete” – videó! Oszd meg!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Mindennapi hőseink! Egy magyar mentős napi “élete” – videó! Oszd meg!

Kevés nehezebb munka van, mint mentősnek lenni egy zsúfolt nagyvárosban. A forró nyárban Budapest is tartogat kihívásokat.

Nyáron újabb kihívásokkal kell szembesülniük azoknak a mentősöknek, akik például Budapesten átrobogva mentenek életeket. A 35 fokos hőség, a rengeteg autós és utcákat kereső, kamerán át a várost bámuló turisták mellett a szelfiző fesztiválozók és a füllhallgatón zenét élvező járókelők is akadályozhatják a munkát. Nem beszélve a tetemes mennyiségű felújításról, amik lezárásokkal, szűkebb utcákkal és alternatív útvonalakkal járnak.

Elképesztően kemény munka ez, amiért minden tisztelet kijár a mentőseinknek. Már csak azért is nagyszerű hely az internet, mert akár az egész világ rácsodálkozhat, hogy milyen a mentőautóban ülni. Marci egy vérszállítást vett fel, amit hamar felkapott a net.

LightbarMarci YouTube csatornáján több hasonló videó is van, melyből látszik, hogy vannak autósok, akik mindent megtesznek, hogy a mentő előrébb jusson és persze vannak olyanok is, akik nem tudnak mit kezdeni a helyzettel.

vezess, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Ismát porig égett egy busz, most Győrben!

Géza

Több mint egy tonna kokaint foglaltak le

info

Hárommilliárdos gazdasági bűncselekményt leplezett le a NAV

info