Főoldal » Mindenkit megölünk! Migránsbanda támadt a keletnémet diszkó vendégeire
Külföld

Mindenkit megölünk! Migránsbanda támadt a keletnémet diszkó vendégeire

Az Allah akbar ordítozással kezdődött.  Az eset előzménye, hogy a diszkóban egy 20 és egy 22 éves szíriai bevándorló is szórakozott, de többet ittak a kelleténél. Aztán a dolgok eldurvultak.

Kövekkel, késekkel felszerelt 15–20 fős migránsbanda támadt egy diszkó vendégeire az Odera melletti Frankfurtban néhány nappal ezelőtt.

Az Allah akbar és a mindenkit megölünk! – ordítozással kezdődött eset előzménye, hogy a Frosch nevű diszkóban egy 20 és egy 22 éves szíriai bevándorló is szórakozott,

de többet ittak a kelleténél, azaz egyáltalán nem tartották be az iszlám előírását.

Ezért azután éjjel három óra előtt vitába keveredtek a benn táncolókkal. A klub vezetői észrevették a veszekedést, és barátságosan kitessékelték a részeg vendégeket az utcára. Azt hitték, hogy ezzel az ügyet lezárták, de tévedtek.

Az önérzetükben megsértett bevándorlók alighanem mobilon kértek támogatást, mert perceken belül már egy egész csoportnyi migráns jelent meg és tört be a klubba.

Akik még időben kapcsoltak, kirohantak és az ott parkoló autók mögé és alá bújtak. A többiek közül sokan azonnal hívták a rendőrséget, de nem sok sikerrel. A pure-fm.de rádió készített egy hosszabb interjút a klub vezetőjével, aki szintén arról panaszkodott, hogy csak lassan érkeztek meg a rendőrök, miközben mindannyian halálfélelmet éltek át.

A bosszúálló banda szétverte a berendezést és kitörte az ablakokat, késsel hadonásztak, kövekkel dobálóztak. Végül szerencsére nem történt súlyos sérülés és nem halt meg senki. A kiérkező rendőrök testi sértés miatt vizsgálati fogságba helyezték az egyik szíriait, a másik egyelőre szabadon védekezhet. Furcsa, hogy a Tag24 cikke meg sem említi a randalírozó társakat. Az is lehet, hogy mindannyiukat elengedték.

Forrás: Ripost

A kép csak illusztráció

 

Hasonló hírek

Friss hír! Robbanás történt tegnap este a londoni metróban!

Géza

Ítéletidő az Egyesült Államokban

info

Észak-Korea szerint a CIA megpróbálta kivégezni Kim Dzsongunt

Géza