Image default
Bulvár

Mindenkit megleptek Vilmos hercegék, erről árulkodnak a fotóik

A világ egyik legnépszerűbb családja Vilmos hercegé, azonban a szakértők most különös titkot lepleztek le a család fényképei segítségével.

Legyen szó hivatalos fotózásról vagy külföldi látogatásról, egy valami sosem változik a cambridge-i család esetében: Katalin hercegné mindig lánya kezét fogja, míg György herceget édesapja kíséri. Nem véletlenül.

Mindenkit megleptek Vilmos hercegék, erről árulkodnak a fotóik
Fotó: Europress / Patrik Stollarz – AFP

A szakértők szerint bár Vilmos és Katalin próbálja a lehető legszabadabban nevelni gyerekeiket, olyan élményeket biztosítani nekik, amilyenekben a kortársaiknak is része lehet, a nevelés bizonyos területén nagyon is tradicionálisan gondolkodnak.

Így a családfő, Vilmos adja át Györgynek a férfias viselkedési formát, miközben arról sem feledkezik meg, hogy a leendő király formálódik a kezei alatt.

Rendszerint az apák felelősek a fegyelmezésért, a család irányításáért és védelmezéséért. Nem ritka, hogy az apák alapozzák meg a fiaikban azt, hogy később mi lesz a szerepük és felelősségük a saját családjukban

– magyarázta Jasmine Peters családvezetési szakértő.

Mindenkit megleptek Vilmos hercegék, erről árulkodnak a fotóik 1
Fotó: Europress / CHRIS JACKSON / KENSINGTON PALACE – AFP

Peters szerint a királyi család fotói is valójában azt sugározzák, hogy Vilmos neveli férfivá Györgyöt. Az pedig, hogy Katalinnal folyton a gyerekeik mellett vannak, mutatja, mennyire védelmező és szerető szülők, és hogy valóban kötődnek egymáshoz.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Rémes hírek, ez már a búcsú? Súlyos döntést hozott Schumacher családja – VIDEÓ

Mazsi

Szabó Zsófi annyira sze­rel­mes, hogy a fal adja a má­si­kat – Fotó

Mazsi

Hétezer eurós kupon volt az ünnepi kalácsban

info