Főoldal » Mindenkinek megvannak a maga félelmei, még a sztároknak is
Bulvár

Mindenkinek megvannak a maga félelmei, még a sztároknak is

Jó, hogy a sztárok is félnek, de ez már nem túlzás?
Természetesen minden ember retteg vagy tart valamitől. Egyesek a bogaraktól, mások az éles zajoktól, szintén mások a haláltól, a fulladástól, stb. Na de a sztárok se semmik ezen a téren, mondhatnánk azt is, hogy némely fóbia már-már erős túlzás. „Luxusfóbiák” következnek.

Ugye a sztárok imádják a csillogást, a vaku fényét, zaját, a gépek kattogását, a rajongók sikítását. Azonban meglepő módon vannak olyan élethelyzetek, amikben olyannyira gyengékké válnak, hogy félelmeik teljesen hatalmukba kerítik őket.  Most megtudhatod, némely sztár mitől retteg, milyen fura fóbiája van.

Madonna fél a villámcsapásoktól

Igen, bár Madonna olyan, mintha a végzet asszonya volna, több évtizedes hírnévvel a háta mögött, a popszakma egyik legnagyobbjaként azonban retteg a villámcsapásoktól. A villámcsapásoktól való félelemnek szakkifejezése is van ám, méghozzá brontofóbia. Szörnyen furán és görcsösen viselkedik akkor, amikor villámlik, többnyire ilyenkor elvonul és számára biztonságos helyen várja meg a vihar végét.

hirmagazin_2015-09-26_060452Orlando Bloom kiakad a kismalacoktól

Ilyet sem hall minden nap az ember. Orlando Bloom, a Karib-tenger kalózai sztárja, amúgy örömmel járja a természetet, de a kurta farkú kis rózsaszín malacoktól a hideg futkos a hátán. Az Állatfarm egyik főszerepet is megkapta volna, de ő visszautasította azt, arra hivatkozva, hogy nem tud malacokkal együtt dolgozni. Viccesnek tűnik, de így van. Az ő fóbiája, a swinofóbia, neve a malacból ered.

hirmagazin_2015-09-26_060357David Beckham tart a rendetlenségtől

David Beckham-ről mindenki tudja, hogy egy nagyszerű sportoló. Minden téren remek ízléssel rendelkezik, ráadásul a sorsnak köszönhetően még a teste is tökéletes.Azonban neki is van furcsasága. David ugyanis ataxofóbiás, vagyis ki nem állhatja a rendetlenséget. Annyira rendszerető, hogy egyes pletykák szerint még a szemetesben lévő üres üvegeket és dobozokat is képes sorrendbe tenni, mert zavarja, hogy egyesek csak úgy beledobálják a konténerbe a szemetet.

hirmagazin_2015-09-26_060552Kim Basingert agorafóbia gyötri

Kim Basinger nagyon sok horrorfilmben szerepelt, és úgy néz ki, hogy ez be is tette neki az ajtót. Ugyanis agorafóbiás, azaz retteg minden olyan helyzettől, ahonnan nem tud szabadulni. Ez azt jelenti, hogy irtózik a buszoktól, metróktól, de nem tudja elengedni magát a tengerparton sem, a sötét utcákban pedig egyenesen retteg a félelemtől.

Nicole Kidman retteg a pillangóktól

A színésznő számtalanszor elmondta, mennyire retteg, amikor ki kell lépnie a vörös szőnyegre, ám mégsem ez okozza a legnagyobb félelmet a számára. Mint kiderült, az Átkozott boszorkák vörös démona retteg a pillangóktól, így nem valószínű, hogy csemetéivel sokat fogja járni a természetet, amikor tavaszodik. Érdekességképp viszont eláruljuk, hogy noha a pillangóktól fél, a kígyókat egyenesen imádja!

hirmagazin_2015-09-26_060721Christina Ricci fél a cserepes növényektől

A színésznőnek bizony botanofóbiája van. Ez azt jelenti, hogy amint szembetalálja magát egy cserepes növénnyel, erős rettegést érez. Egy ilyen cserepes növény bármilyen szép is legyen, számára nagyon piszkos, valójában ettől borul ki.

hirmagazin_2015-09-26_060827Matthew McConaughey fél a csövektől

A színész nem úgy néz ki, mint aki megriad a saját árnyékától, hiszen egy jóképű és izmos pasasról beszélünk! Azonban Matthew-nak is megvannak a saját kis titkai, például, hogy retteg a csövektől és a forgóajtóktól. Saját bevallása szerint meglehetősen nyugtalanná válik, ha egy forgóajtóval találja szembe magát a bevásárlóközpontban, és sokszor kellett segítséget kérnie, hogy áthaladjon rajta.

Forrás: delina; Fotó: Google;

Hasonló hírek

Kiderült: már hetek óta külön él Nacsa és a felesége

Mazsi

Elhíztak az Éden Hotel játékosai

info

Megrázó vallomás, ezt mondta halála előtt Koós János

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------