Image default

Természetesen különleges hajukkal sokak figyelmét felkeltik! Az emberek sokszor, ámulatba esnek gyönyörűek tincseik láttán..

 

Mostanában már szinte semmilyen akadály nincs a frizuravágyakat illetően, hiszen a fodrászok bármilyen kérést könnyedén teljesítenek: rövidből hosszút, göndörből egyenest, feketéből szőkét varázsolnak – vagy éppen fordítva.

Dashik Gubanova hajának nemcsak a hossza természetes, hanem a hullámok is. Olyan, mintha csak egy mesefilmből lépett volna ki. Egyszerűen gyönyörű!

A módszereik annyira profik, legalábbis, ha jó szakembert választ valaki, hogy sokszor meg sem lehet különböztetni, hogy természetesek-e a tincsek, vagy hosszabbítás, festés, dauer, illetve tartós vasalás következményei.

Rengeteg haja van, és elképesztően dús is. A göndörségének és vastagságának köszönhetően pedig erős a tartása is. Meseszépen fest vele ez a lány.

A legkülönlegesebb hajzuhatagok

Mintha csak egy sci-fi filmből lépett volna ki. Az ember azt hinné, ennyire dús és különleges haj nem létezik, pedig itt van rá a bizonyíték.

A következő, különleges hajzuhataggal rendelkező nők és lányok esetében is a legtöbben azt hiszik, hogy fodrász műve csodás frizurájuk, pedig ez nem így van: tincseik az utolsó szálig eredetiek, esetleg csak a szárítás formázta őket.

Sarah Harris haja 16 éves kora óta ezüstös-őszes színben pompázik – és nem a festésnek köszönhetően. Már megbarátkozott a különleges árnyalattal, ami egyébként szerintünk tényleg gyönyörű.

Hajkoronájuk nemcsak természetes, hanem valóban ámulatba ejtő: ilyen sörényekkel nem sokan rendelkeznek.

 

Sokan irigylik végtelenül hosszú haját. Az biztos, hogy a legtöbben akárhogy is szeretnék, nem tudják ekkorára megnöveszteni.

Arcformázás – hajjal

Páratlanul dús és göndör haja még szebbé teszi az arcát.

Forrás: Femina

Hasonló hírek

Kezdd a készülődést, légy még szebb Karácsonykor!

Géza

Ez a legjobb őszi kézápolási módszer! Megszabadít a ráncoktól, és puhává varázsolja a bőrt!

Mazsi

Szeretnél 10 évvel fiatalabbnak tűnni? Lesd el a japán nők egyszerű titkát!

Mazsi