Hirmagazin.eu
Főoldal » Minden szava igaz: a párod születési hónapja elárulja, milyen életre számíthatsz mellette..
Horoszkóp

Minden szava igaz: a párod születési hónapja elárulja, milyen életre számíthatsz mellette..

Neked melyik hónapban született a párod? Ezt tudhatod meg róla.

Január

Nagyon élvezni fogod az együttléteket. Szeret új dolgokat kipróbálni, nagyon érzéki és szenvedélyes, de nem nyilvánvaló módon. Nehéz megmondani, hogy mi jár éppen a fejében, mert nem az a típus, akinek be sem álla a szája, viszont mégis nagyon jókat lehet vele beszélgetni, mert jól tud kommunikálni és mindig szót fog veled érteni.

Február

Nagyon őszinte típus, akit mindenki barátságosnak, közvetlennek, ugyanakkor kiszámíthatatlannak tart. Megbocsát, de sosem felejt. Viszont nem az a típus, aki bosszúra szomjazik. Soha nem bántana meg szánt szándékkal, mindig a jó indulat vezérli, ezért veszi rossz néven, ha elárulják. Utána már talán soha nem szerzed vissza a bizalmát.

Március

Nagyon élvezetes a vele együtt töltött idő. Nagyon szeret flörtölni, huncutkodni és jókat beszélgetni négyszemközt. Nagyon empatikus és figyelmes, őszintén érdeklődően hallgat, ha magadról beszélsz. Szeret a párjával kettesben lenni, közösen kirándulni, olvasni, filmet nézni, zenét hallgatni.

Április

Nagyon vonzó típusok, motiváltak és egyben nagyon makacsak is. Igazán tűzről pattantak, nem jellemző rájuk a félénkség és mindig képesek az ellenkező nem vonzalmát kiváltani. Szeretik, ha kényeztetik őket. Fáradhatatlanok és nem szeretnek a négy fal között ülni. Gyerek centrikusak.

Május

Vicces, makacs, beszédes, közvetlen, hűséges, magabiztos és tisztában van a képességeivel. Kell ennél több? Nagyon érzékenyek, szívből örülnek a másik sikerének, pozitívak, intelligensek és remek memóriájuk van. Szinte megdelejezik a másikat. Soha nem fogsz unatkozni egy májusi mellett.

Június

Szeret beszélni, nagyokat álmodni, kiszámíthatatlan és nem tudja palástolni az érzéseit. Nagyon sok dologért odáig van, mint az utazás, zene, sportok. Sok minden érdekli. Nagyon könnyen megbántódik, de szerencsére ugyanilyen könnyen meg is bocsát és feloldódik. Vonzó és szeret a középpontban lenni.

Július

Szeret kockázatot vállalni. Nem ismeri kontrollt, magabiztos és a saját törvényei szerint él. Nagyon gazdag képzelőerővel rendelkezik, rengeteg ötlete van, amiket nem fél valóra váltani. A szabadság mindennél többet jelent számára és mondhatni lázadó típus.

Augusztus

Nagyon vonzó, szenvedélyes és titokzatos típus, emellett őszinte és nagyon nagylelkű. Szeret sokat beszélni, könnyen haragra gerjed, ilyenkor alig várja, hogy kiengeszteljék. Kissé őrült, nagyon okos, szeret a középpontban lenni és nagyon vakmerő típus. Imádja, ha bókolnak neki, szeret flörtölni és könnyen szerelembe esik.

Szeptember

Nagyon jó az ágyban és a konyhában is. Ha érzi, hogy igazán szeretve van, nagyon pozitív tud lenni. Mindig azt adja vissza, amit a párjától kap. Sokat álmodozik, eléggé érzékeny, könnyen megbántódik és sokszor kiszámíthatatlan. Könnyen ki lehet engesztelni, azonban soha nem felejt és lehet, hogy jóval később bosszulja meg a sérelmeit.

Október

Mindennek tökéletesnek kell lennie. Szenvedély, vadság, szex, függetlenség, titokzatosság. Könnyen ismerkedik, nagyon közvetlen és egyben szeszélyes típus. Az érzelmek mestere, könnyen kiismeri a másikat.

November

Hűséges és nagylelkű, mindig készen áll versenybe szállni bárkivel. Szeret játszani és interakcióban lenni egyszerre több emberrel. Ambiciózus, izgatott, beszédes, mókás, élvezet vele lenni. Sok ötlete van, és mindig ő akar a legjobb lenni mindenben. Nagyon intelligens és vonzó.

December

Aktív, dinamikus, nem sokat hezitál, mielőtt döntést hoz, még akkor sem, ha lehet, hogy utána megbánja. Diplomatikus, kalandvágyó, szeret új helyeket felfedezni, új dolgokat kipróbálni. Nem viseli jól a kötöttségeket, szeret a saját feje után menni. Legtöbbször csak a párja érti meg és ismeri őt igazán.

tudasfaja, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Álomfejtés (P,R)

info

Napi horoszkóp – 2015. július 4., szombat

Edit

Napi horoszkóp – 2017. március 31., péntek

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------