Hirmagazin.eu
Főoldal » Minden Nőnek, szeretetben és megbecsülésben gazdag, Boldog Nőnapot kínán a Hirmagazin.eu online média (Olvasd el és nézd meg!)
Belföldi hírek

Minden Nőnek, szeretetben és megbecsülésben gazdag, Boldog Nőnapot kínán a Hirmagazin.eu online média (Olvasd el és nézd meg!)

A nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja, amelyet 1917 óta (Magyarországon 1948 óta) minden év március 8-án tartanak.

Videó: YouTube, MrPhilanti

A nemzetközi nőnapot az ENSZ is a világnapok közt tartja számon.

Mi, az alábbi kis verssel kívánunk nagyon boldog Nőnapot, minden kedves hölgy-olvasónknak, Magyarországon és a világon élő minden nőnek!

Virágot is adok, de virág helyett, minden napra, írok néhány gondolatot!

Köszöntöm a sok millió leányt, asszonyt, az utcán sétáló, a színpadon álló, a bevásárlókosarat cipelő, a luxuskocsiból figyelő, a családi tűzhelyre vigyázó, a gyermeke után kiáltó, a háború elől menekülő, a boldog mosollyal kisbabát szülő, az iskolapadban tanuló gyermekét féltő, a betegeket gyógyító, a mindenki szívébe  angyalokat teremtő nőt! Tisztelem és csodálom Őt!

A híreset, a névtelent, a gazdagot vagy pénztelent, a párkapcsolatban élőt, vagy magánytól félőt, a boldogot, vagy boldogtalant, a sosem volt dologtalant, a késő estig dolgozót, a szakadt sorsokat foltozót, a tiszteletre méltót, a férfinem életét megszépítő angyalokat, lányokat, asszonyokat!

Boldog Nőnapot kívánunk! Hirmagazin.eu online média férfi munkatársai!

Boldog Nőnapot kívánunk! Kép: Hirmagazin.eu
Boldog Nőnapot kívánunk! Kép: Hirmagazin.eu

Forrás: Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Angol nyelvből írnak ma érettségit

info

Lehet szörnyülködni, Soros egymillió menekült befogadását akarja – évente

Edit

Ján Figel: Európa vagy tanul a migrációs válságból, vagy elbukik

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------