Hirmagazin.eu
Főoldal » MINDEN NŐNEK! Műszempillát rakatott egy nő a kozmetikában, szörnyű eredménye lett!
Divat, szépségápolás

MINDEN NŐNEK! Műszempillát rakatott egy nő a kozmetikában, szörnyű eredménye lett!

A szeme már akkor visz­ketni kez­dett, mikor a pil­lá­kat ra­gasz­tot­ták fel, de a koz­me­ti­kus meg­nyug­tatta, hogy ez nor­má­lis.

Két órára teljesen elvesztette a látását az Angliában élő Megan Rixson, miután szeme erősen elkezdett viszketni egy szempilla-hosszabbítás után.

A húszéves brit lány megtapasztalta, milyen nem várt „mellékhatásokkal” járhat egy szempilla-hosszabbító eljárás, amely után arra figyelmeztet mindenkit, hogy legyen óvatos a műszempillákkal – írja a People.

A szeme már akkor erősen viszketni kezdett, mikor a pillákat ragasztották fel, de a kozmetikus megnyugtatta, hogy ez teljesen normális. Ám amikor hazament, teljesen elvesztette a látását. Érthető módon nagyon megrémült, majd hívta a mentőket, akik bevitték a kórházba, ahol egy alapos mosás és csepegtetés után, két órával később visszanyerte a szeme világát.

Később kiderült, hogy az eset azért történt, mert a kozmetikus műkörömragasztót használt a nő szemén műszempilla ragasztó helyett,írja a ripost.hu

Forrás. Ripost.hu

Hasonló hírek

A bácsi, aki mindenkinél stílusosabb

Edit

Forradalmi ötlet: magyar találmány vet véget a női táskákban uralkodó káosznak

Mazsi

Selfie cipő? Ez ugye csak vicc!

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------