Hirmagazin.eu
Főoldal » Minden nap azon fáradozott, hogy elcsábítsa a férfit a vonaton. Pár évvel később fontos kérdést tett fel neki.
Életmód hírek

Minden nap azon fáradozott, hogy elcsábítsa a férfit a vonaton. Pár évvel később fontos kérdést tett fel neki.

Amikor érezzük, hogy az igazival találkoztunk, legyen az egy bárban, vagy akár egy vonaton, nem bírunk másra gondolni, csak arra, hogy közelebb kerülhessünk hozzá. Ösztönösen érezzük, hogy ő a nagy ő és nem csak a fizikai vonzalom vezérel minket. Érezzük, hogy a másik lelkileg is vonz minket. Amikor pedig a két tekintet végre találkozik és megvan a klikk, már semmi nem lehet akadály.

Azonban előfordul, hogy ez a vonzódás sokkal nagyobb kihívás elé állítja az embert, akinek türelmesnek kell lennie és a lehető legtöbb eszközt bevetni a cél érdekében. Szükség van a kitartásra, hogy meghódítsuk azt a személyt, akit a szívünk kiválasztott. Az idő során sok meglepetésben részesülhetünk, ahogyan ez egy Zoë Folbigg nevű fiatal nővel is történt.

Az első találkozás

Zoë minden nap vonattal utazott a munkába. Egyik reggel azonban észrevett egy számára nagyon vonzó fiatalembert, akit még sosem látott addig. A férfi egész út alatt a könyvébe volt feledkezve és úgy tűnt, észre sem veszi a környezetét. Az elkövetkező napok mind hasonlóan teltek. Egyáltalán nem figyelt fel Zoë-ra.

Mit tett meg Zoë?

Zoë igyekezett minden lehetséges módon elcsábítani a férfit. Elkezdett más ruhákba járni, a farmert és a sportcipőt lecserélte csinos ruhákra, hogy még vonzóbb lehessen a férfi szemében. Egyszer még a jegyét is direkt elejtette, hátha a férfi lehajol érte, felveszi és elkezdhetnek beszélgetni. Sajnos ez sem használt.

Amikor elérkezett Zoë szülinapja, úgy döntött, hogy megteszi az első lépést és meghívja őt egy italra, ezzel együtt átnyújtotta neki az e-mail címét. Nem tartott sokáig a férfi reakciója, amiben sajnos elutasította, mivel kiderült, hogy barátnője van.

Zoë teljesen maga alatt volt. Mindössze annyit ért el az egésszel, hogy megtudta a férfi nevét, Marc-nak hívják.

Zoë történetének boldog vége lett

Amikor már minden reménye elveszett, Zoë egyik nap, 8 hónappal a randira hívás után kapott egy üzenetet Marc-tól, amiben a férfi megírta, hogy szakított az akkori párjával és most már szívesen elfogadná az italmeghívást.

Zoë egyáltalán nem bánta, hogy az első felkérését visszautasította, hiszen így volt a becsületes. Idővel kiderült, hogy Marc mindenben megtestesítette azt a férfit, akire mindig is vágyott. Nagyon sok bennük a közös, hasonló az értékrendjük és ugyanazokat a célokat szeretnék elérni az életben. Az első intuíció sosem csapja be az embert.

Három hónappal később már össze is költöztek és olyan boldogok voltak együtt, mintha egy mesében lennének.

A nagy kérdés

omHárom évvel később közösen utaztak vonattal egy vakációra és Marc szemmel láthatóan nagyon izgatott volt, amit Zoë nem igazán értett. Végül Marc feltette életük legfontosabb kérdését, megkérdezte Zoë-t, hogy lesz-e a felesége.

Zoë-nak és Marc-nak ma már két gyermeke van és boldogabbak, mint valaha. A történetük olyan, mintha egy szerelmes regényből való volna.

Gyakran halljuk a kifejezéseket, hogy “ez a sors keze” vagy hogy “mi magunk vagyunk a saját sorunk kovácsai”. Amikor két ember összetartozik, sem időbeli sem fizikai távolság, semmilyen buktató nem választhatja el őket egymástól és előbb vagy utóbb egymáséi lesznek.

Forrás: Tudásfája / Hirmagazin.eu

 

Hasonló hírek

A válogatóval elkezdődött a Magyarország Szépe verseny – videó

Géza

5+1 hűsítő tipp nem csak whisky-imádóknak

Géza

Nehéz lesz közlekedni a hétvégén Budapesten, a Nyugatinál már ma kezdődik az őrület, mutatjuk

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!