Image default
Egészség - betegség

Minden este lefekvés előtt a zoknijába helyezi ezt a dolgot. Az oka lenyűgöző!

Állandó fáradtság, sötét szem alatti karikák és száraz bőr is jellemez téged? Akkor több, mint valószínű, hogy a szervezetednek szüksége van egy méregtelenítésre.

Továbbá ha változásokat tapasztalsz még az emésztőrendszeredben, gondjaid vannak a székrekedéssel, a depresszióval, a hangulatváltozásokkal és bizonyos nehézségeid is akadnak más dolgokban, akkor ne halogasd tovább a méregtelenítést!

A szervezeted ugyanis tele van káros anyagokkal, amelyek révén az immunrendszered sebezhetőbbé válik és nyitottabb lehetsz a vírusokra és a baktériumokra, fertőzésekre.  A méregtelenítés során ezeket a káros anyagokat száműzheted a szervezetedből és ezáltal vissza is építheted a megfelelő védelmet az egészséged szempontjából.

Maga a méregtelenítés a mindennapokban nem kampányszerű. Szervezetünk a különböző szervek segítségével folyamatosan igyekszik a toxint eltávolítani a szervezetből. Ezek működése folyamatos, melyek funkciója nem is kézzel foghatóan érzékelhető a hétköznapi élet során. A szervezet teszi a dolgát fenn tartva a jó egészséget, a fiziológiai funkciókat és működést. A méregtelenítéssel legtöbbször akkor találkozik a legtöbb ember, amikor érzékelhetően megbomlik az egyensúlyi állapot és sok esetben már valamilyen elváltozás is kialakul. A test méregtelenítő folyamataiban az alábbi szervek vesznek részt, melyet érdemes egy kicsit jobban is megismerni:

Próbáld ki ezt a módszert, ami orvosolja a problémád!

Vágj fel karikákra egy nagyobb darab megpucolt hagymát, majd helyezd a hagyma karikákat a talpadra és tekerd körbe azt egy fóliával kissé szorosabban. Végül húzz rá egy zoknit is és hagyd így egész éjszakán keresztül. Már egyetlen alkalmat követően jelentős változásokat tapasztalhatsz majd a mindennapjaid során. Különösen ajánlott ez a méregtelenítés például megfázásos és influenzás időszak esetén is.

Szerző: tudasfaja.com

Hasonló hírek

Egyre durvább az influenzajárvány Magyarországon

Géza

Mához 36 éve történt: 1981. augusztus 28.

Géza

Gógyövények minden mennyiségben a balatoni völgyben

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------