Hirmagazin.eu
Főoldal » Minden ember hétszer születik újra: Innen tudhatod, te hányadik életedet éled
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Minden ember hétszer születik újra: Innen tudhatod, te hányadik életedet éled

Ez a hétféle élet vár mindenkire!

Cseppet sem ritka jelenség, amikor egy ember megmagyarázhatatlanul vonzódik egy országhoz, városhoz, munkához vagy hobbihoz, pedig a környezete és felmenői részéről nem lehet erre következtetni. A reinkarnációt alapul véve ezek a jelenségek könnyen értelmezésre találnak, mivel előző életeink szolgáltatják a hidat jelen vágyainkhoz, álmainkhoz.

Egyes elképzelések szerint nem kevesebb, mint 7 alkalommal születünk le a földi világba, melynek során más és más megtapasztalásra szomjazunk. A következő pontok alapján te is behatárolhatod, hogy melyik korszakodba vagy éppen.

1# Újszülött korszak

Úgy érzed, mintha az élet számodra sokkal nehezebb lenne, mint a környezeted számára. Rengeteg akadállyal kell szembenézned és túlhaladva rajtuk továbbra sem érzed egyszerűbbnek az utadat. Miközben mások haladnak felfelé a ranglétrán és párkapcsolataikban is folyamatosan szintet lépnek, addig neked ezek a dolgok nagy kínszenvedések árán vagy úgy fest, egyáltalán nem akarnak összejönni. Bármennyire is nehéznek tűnik most a helyzeted, ezen a szakaszon túl kell esned, hogy később ebből előnyt kovácsolj.

2# A tanuló korszak

Teljesen lenyűgöz a körülötted lévő világ és gyakorlatilag minden érdekel. Mindenben képes vagy találni valami érdekfeszítőt. Több munkatípus és hobbi iránt is érdeklődsz, lehetőleg minél több dolgot szeretnél megtapasztalni. Nem kizárt, hogy egyik tanfolyamot végzed a másik után, mert mindig felkelti valami új dolog az érdeklődésedet.

3# A kalandor korszak

A tanulás korszaka után arra vágysz, hogy felfedezd a világot és ne csak a közvetlen környezetedet ismerd meg. Képes lennél akár évente más országban élni. Az utazásnak már a gondolata is örömmel tölt el, így egy lehetőséget sem szalasztasz el, ha arról van szó, hogy egy új várost, egy új vidéket, egy új kultúrát ismerhetsz meg.

4# A szerelem korszaka

Ebben az életben az elsődleges dolog számodra az, hogy megtapasztald az igaz szerelmet. Már gyerekként is volt barátod/barátnőd és tinédzser korod óta álmodozol az igaziról, akivel közös otthont és családot építhettek fel, és aki mellett boldogan élhetsz életed végéig. A hűség nem béklyó számodra.

5# A siker korszaka

Leghőbb vágyad, hogy beteljesíthesd életcélodat, ami nem más, mint nyomot hagyni ebben a világban egy fontos, felelősségteljes munka, közszereplés, valamilyen művészeti alkotás vagy olyasmi révén, amellyel hírnevet szerezhetsz magadnak. Hiszel abban, hogy a tökéletes elköteleződés, erőbedobás és kitartás előbb vagy utóbb meghozza a gyümölcsét és ez így is szokott lenni.

6# Az adakozó korszak

Ebben az életedben sokkal boldogabbá tesz az, ha mások szolgálatában állhatsz, mint az, hogy a saját sikereidet, céljaidat elérd, beteljesítsd. Elégedettséggel tölt el, ha családod támasza lehetsz és mindent megadhatsz nekik vagy a munkád olyan típusú, amelyen keresztül mások életét egyszerűbbé, boldogabbá, egészségesebbé teheted. Gyakran helyezed magad háttérbe mások javára.

7# A beteljesülés korszaka

Ez az utolsó leszületésed, amelyben már sok tapasztalat áll a hátad mögött. Sokaktól hallod/hallottad gyerekként vagy fiatalabb korodban, hogy érettebb vagy a korodnál és gyakran hívnak bölcs gondolkodásúnak. Az élet apró örömei is boldogsággal töltenek el, az anyagi javak pedig annyira érdekelnek csupán, hogy az alapvető szükségleteid meglegyenek. Mindenre van egy jó válaszod, tudod, hogy kivel hogyan kell kommunikálni és környezeted gyakran fordul hozzád tanácsért.

(Tudásfája)

Hasonló hírek

Aminek meg kell történnie, az megtörténik…

Mazsi

Az életerő és egészség mandalája veled is csodát tehet! Add tovább!

Edit

A sámánok szerint ez a betegségek kialakulásának 3 fő oka

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------