Hirmagazin.eu
Főoldal » Milyen férfiakat kerülj jó messziről?
Életmód hírek

Milyen férfiakat kerülj jó messziről?

Ha ezeket tapasztalod egy férfival kapcsolatban, rohanj! Ebből nem lesz jó kapcsolat.

Milyen férfiakat kerülj jó messziről?
1. Áldozatként állítja be magát: soha senki nem értette meg, a nők kihasználták, az anyukája sem szerette, senkire sem számíthat. majd most rád? Aki ilyen mesékkel áll elő, az elvárja, hogy mindent megtegyél érte, és semmit sem fogsz kapni cserébe.

2. Veszélyes a fickó: hát igen, sok nőnek kihívás, hogy majd ő megszelídíti a nagyvadat. Aki két végén égeti a gyertyát, beleveti magát az életbe, a nők kedvence, nem veti meg az italt, a kemény helyzeteket. Nem fog változni, te mész tönkre a küzdelemben.

3. A csajok nagy barátja: éppen most kerültetek közel egymáshoz, ő pedig állandóan a nőket stíröli, flörtöl mindenkivel, aki elébe kerül? Ez nem csak egy rossz szokás. Amelyik kutya ugat, az gyakran harap is. Ha ennyire tiszteletlen, felejtsd el!

4. Senkivel nem tisztelettudó. Veled olyan, mint egy angyal, de a pincért lehordja, a szüleivel tiszteletlen, csak azokkal áll szóba, akiktől meg akar szerezni valamit? Ha valaki feltesz téged egy különleges polcra a kapcsolat elején, akkor nagyon hamar le fog onnan taszítani. Úgy fogsz járni, mint a többiek.

5. Teljesen odavan érted. te vagy élete értelme, amióta találkoztatok, minden a helyére került nála, soha többé nem akar elveszíteni. Ez azért veszélyes, mert túl nagy feladat valakinek a szerencsétlen életét ellensúlyozni. Az oké, hogy jól érzi magát veled, de legyen már rendben magával nélküled is.

6. Féltékenykedik. Ha nincs rá oka, akkor nagyon vigyázz, mert sohasem fogja betartani a határaidat, egy idő után az életed minden kis részét kontrollálni akarja majd. Az eszelős féltékenység nem a szeretet jele, hanem az önértékelés hiányára utal. Sokszor agresszióval társul.

Forrás: Netbulvár

Hasonló hírek

Világszenzáció! Hatosikreket szült a háromgyerekes anyuka

Mazsi

Névnapok augusztus 30-án

info

10+1 értelmetlen találmány babáknak és szüleiknek

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!