Hirmagazin.eu
Főoldal » Milliós adósság várja a szabaduló Damu Rolandot
Bulvár

Milliós adósság várja a szabaduló Damu Rolandot

2015 03 30 131727

Damu Roland napokon belül szabadul, öröme azonban valószínűleg nem felhőtlen, hiszen nem olyan körülmények várják, amilyeneket megszokott, és adósságait is vissza kell fizetnie.

Damu Rolandot többmilliós adósság várja: bűnügyi, bírósági költség, korábbi baráti kölcsön visszafizetésére kötelező ítélet, ezeken kívül pedig a börtönévek alatt az állam által megelőlegezett gyerektartást is vissza kell fizetnie – írja a Bors. Ügyvédje szerint Damu Roland összeszedetten várja a szabadulást, pedig lenne mitől félnie, hiszen nem valószínű, hogy könnyen munkát kap majd, többen már most bojkottot hirdettek ellene.

„Lelkileg, szellemileg és testileg is friss, jó állapotban van, összeszedett. Rengeteg terve van, alig várja, hogy kiengedjék, és megvalósítsa az elképzeléseit. Tény, hogy nem lesz egyszerű dolga, mivel ha ilyen helyzetben valaki azonnal munkába áll, akkor is csak egy hónap elteltével kap fizetést. A számlák pedig addig is jönnek…” – nyilatkozta lapnak dr. Sebestyén Tamás, a színész ügyvédje.
Forrás: Nők Lapja Cafe

Hasonló hírek

Ez a 16 gyermek frászt hozott a szüleire…

Edit

Részeg férfiak támadtak Zalatnay Cinire, reszketett a félelemtől

Mazsi

Tegnap este jött a hír! Megtörték a hallgatást! Ezt üzente a rajongóknak Michael Schumacher családja

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------