Image default
Bulvár

Milliós adósság várja a szabaduló Damu Rolandot

2015 03 30 131727

Damu Roland napokon belül szabadul, öröme azonban valószínűleg nem felhőtlen, hiszen nem olyan körülmények várják, amilyeneket megszokott, és adósságait is vissza kell fizetnie.

Damu Rolandot többmilliós adósság várja: bűnügyi, bírósági költség, korábbi baráti kölcsön visszafizetésére kötelező ítélet, ezeken kívül pedig a börtönévek alatt az állam által megelőlegezett gyerektartást is vissza kell fizetnie – írja a Bors. Ügyvédje szerint Damu Roland összeszedetten várja a szabadulást, pedig lenne mitől félnie, hiszen nem valószínű, hogy könnyen munkát kap majd, többen már most bojkottot hirdettek ellene.

„Lelkileg, szellemileg és testileg is friss, jó állapotban van, összeszedett. Rengeteg terve van, alig várja, hogy kiengedjék, és megvalósítsa az elképzeléseit. Tény, hogy nem lesz egyszerű dolga, mivel ha ilyen helyzetben valaki azonnal munkába áll, akkor is csak egy hónap elteltével kap fizetést. A számlák pedig addig is jönnek…” – nyilatkozta lapnak dr. Sebestyén Tamás, a színész ügyvédje.
Forrás: Nők Lapja Cafe

Hasonló hírek

Nem bírta tovább Dundika, már csak a műtét segített

Mazsi

Barátság, vagy szerelem? Kiderült, kivel utazott el Hosszú Katinka

Mazsi

Kézről kézre járó sztárotthonok: Házak, melyek értéke tulajdonosaik miatt felbecsülhetetlen

Edit