Hirmagazin.eu
Főoldal » Milliomos lett a börtönben az egyik battonyai rém, aki a társaival együtt kínzott halálra egy fiatal lányt
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Milliomos lett a börtönben az egyik battonyai rém, aki a társaival együtt kínzott halálra egy fiatal lányt

Két és félmillió forint körüli összeget kapott kártérítésként a rossz börtönkörülmények miatt M. Zoltán, a battonyai haláltrió egyik tagja.

Bár a férfi soha nem szabadulhat ki a börtönből, a Bors információi szerint a benti létet jócskán megkönnyíthetik a milliók.

M. Zoltán és volt élettársa, K. Adrienn, valamint annak férje, Sz. Zoltán kegyetlen módszerekkel kínoztak halálra évekkel ezelőtt egy 25 éves lányt, Rékát, aki a lakótársuk volt. Mint akkoriban kiderült: K. Adrienn féltékeny volt a fiatalra, ezért verték láncra, húzták ki fogóval a fogait, nyomtak el a cigarettacsikkeket a bőrén. Volt, hogy kötéllel húzták fel egy gerendára, áramot vezettek a testébe, emellett rendszeresen verték is. A lány teste feladta a harcot, holttestét 2011. október 6-án találták meg az udvaron elásva.

Sz. Zoltán és felesége több mint harminc év után szabadulhatnak feltételesen a börtönből, M. Zoltán viszont élete végig a rács mögött marad. Úgy tűnik azonban, nem keseredett el a börtönben, a Bors információi szerint ugyanis önjelölt ügyvédet játszik, ráadásul a nem megfelelő benti körülmények miatt milliók ütötték a markát.

A férfi egykori rabtársa a lapnak azt mondta, Zoltán jóval intelligensebb a többieknél, ezért rendszeresen tölti ki helyettük a kártalanítás iránti kérelmet, beadványt. „Úgy tudom, nem dolgozik, de azzal, hogy segít, ő sem jár rosszul” – mondta az egykori rabtárs, aki arról is beszélt, hpgy M.-től nem fordultak el a szerettei, a nagynénje máig tartja vele a kapcsolatot.

A lap hozzáteszi: hiába kapott M. Zoltán jogerősen tényleges életfogytig tartó börtönbüntetést, perújításon töri a fejét.

blikk

Hasonló hírek

Hazaköltözött szerelme miatt ölt

Géza

Újra illegális migránsok

Géza

Súlyos baleset történt Budapesten a Flórián téren, elhunyt az egyik sérült

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------