Hirmagazin.eu
Főoldal » Milliókba kerülhet, hogy megússza a börtönt Fésűs Nelly
Bulvár

Milliókba kerülhet, hogy megússza a börtönt Fésűs Nelly

Budapest — Már csak megegyezés kérdése, és megúszhatja a börtönbüntetést Fésűs Nelly (46).

A színésznőnek fél éve van arra, hogy megállapodjon a tavaly novemberben általa okozott autóbaleset súlyos sérültjével. A balesetért a törvények szerint akár egy évig terjedő szabadságvesztést is kaphatna, de ha sikerül megegyeznie a sérültekkel, úgy nem kap büntetést. Ám ezért mélyen a zsebébe kell nyúlnia, több millió forintot is kérhet a súlyosan sérült hölgy.

A rendőrség augusztus végén zárta le a nyomozást, majd az ügyet vádemelési javaslattal átadták az ügyészségnek.

– Az ügyészség a gyanúsítottal szemben a büntetőeljárást 6 hónapra felfüggesztette, és az ügyet közvetítői eljárásra utalta – közölte megkeresésünkre az illetékes hatóság.

A színésznőnek fél éve van arra, hogy megállapodjon a tavaly novemberben általa okozott autóbaleset súlyos sérültjével. A balesetért a törvények szerint akár egy évig terjedő szabadságvesztést is kaphatna, de ha sikerül megegyeznie a sérültekkel, úgy nem kap büntetést.

Lapunk megkeresett egy, az ügytől független ügyvédet, aki elmondta, milyen összegről is lehet szó, amelyet a színésznőnek meg kell fizetnie a sértett számára, aki nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett a balesetben.

– Ilyen esetekben a sértett anyagi és erkölcsi károkat is szenved. Ezeket mind tételesen kell bizonyítania, ha kártérítést szeretne. Anyagi kár lehet az autóban keletkezett sérülés, az erkölcsi pedig egy esetleges elmaradt utazás, amelyet már előre lefoglaltak, vagy egy üzleti tárgyalás, amely a baleset miatt meghiúsult – kezdte lapunknak dr. Kamarás Péter ügyvéd.

– Tehát a sértett kérheti a vétkes sofőrt, hogy fizesse meg az orvosi kezelése költségeit, valamint a munkából való kiesés értékét is. Ez több millió forintot is jelenthet. Ilyenkor a felek inkább megegyeznek a tárgyalótermen kívül, mert így a sértett hamarabb pénzhez jut, míg a vétkesnek nem kell számolnia a büntetéssel, ugyanis megszűnik ellene az eljárás – tette hozzá a szakember.

A Blikk megkereste Fésűs Nellyt is, aki vállalja a következményeket.

– Végtelenül örülök, hogy a baleset sérültje jól van, s hogy nagyobb baj nem történt. Természetesen a mediációs eljáráson részt veszünk, az okozott kárt megtérítjük – mondta a Blikknek a színésznő.

Fésűs Nelly vállalja a következményeket /Fotó: Isza Ferenc

Mint korábban megírtuk, tavaly novemberben az M0-s autópályán három személyautó és egy kisbusz ütközött. A balesetben egy nő súlyosan megsérült. A színésznő elismerte a felelősségét.

Mi az a mediációs eljárás?

A közvetítői eljárás lényege az, hogy a gyanúsított és a sértett az eljárás felfüggesztésének tartama alatt írásban megegyezhet a bűncselekmény következményeinek jóvátételéről. Ha ez eredményre vezet, az ügyészség a gyanúsítottal szemben megszünteti az eljárást.

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Szörnyű családi titokról beszélt Vitray Tamás

Mazsi

Cseh László feleségül vette szerelmét – fotók

Edit

Vihet-e trombitát Lagzi Lajcsi az előzetesbe?

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!