Hirmagazin.eu
Főoldal » Milliárdos pasival hozták hírbe Tóth Gabit
Bulvár

Milliárdos pasival hozták hírbe Tóth Gabit

Se­bes­tyén Ba­lázs mű­so­rá­ban ke­rült az éne­kesnő a cél­pontba, ahol azt ál­lí­tot­ták, hogy ő is együtt volt Ked­ves Fe­renc­cel, ezzel gya­ra­pítva az üz­let­em­ber híres ex­ba­rát­nő­i­nek szá­mát.

Tóth Gabi és Zimány Linda között több a hasonlóság, mint gondolnák. Hiszen mindketten átestek már plasztikai beavatkozáson, sőt szerelmi életükben is van egy közös pont, Kedves Ferenc személyében – derült ki a Gyertek át szombat este! legutóbbi adásából.

Az RTL Klub műsorában ugyanis időrendbe kellett rakni a sikeres üzletember barátnőinek fényképét, akik között sokak meglepetésére, az anyaságról álmodozó Gabiis szerepelt. A Sztárban sztár szereplője azonban a Borsnak cáfolta a híresztelést.

Aki két hete látta a TV2 Összezárva Friderikusszal című mű­sorában a fotóalbumot, melynek kapcsán őszintén beszéltem a párkapcsolataimról, az tudhatja, eddig kivel kötöttem össze az életem.

Az énekesnő régi munkahelye ezek szerint alaptalanul hozta kínos helyzetbe az X-Faktor egykori mentorát. Bár tavaly tényleg többször szóba került a médiában, hogy intimebb viszonyt ápol Zimány Linda jelenlegi kedvesével.

Milliárdos pasival hozták hírbe Tóth Gabit

Tóth Gabi nem foglalkozik a pletykákkal, hiszen nagyon boldog mostani szerelmével, Trap kapitánnyal. (Fotó: Facebook)

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Sosem bocsát meg az anyjának Ambrus Attila!

Mazsi

Kizomba, a nagyon szexi tánc

info

Kitálalt Hódi Pamela: szomorú, mit tett kislányával Berki Krisztián

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------