Image default
Bulvár

Milliárdos pasival hozták hírbe Tóth Gabit

Se­bes­tyén Ba­lázs mű­so­rá­ban ke­rült az éne­kesnő a cél­pontba, ahol azt ál­lí­tot­ták, hogy ő is együtt volt Ked­ves Fe­renc­cel, ezzel gya­ra­pítva az üz­let­em­ber híres ex­ba­rát­nő­i­nek szá­mát.

Tóth Gabi és Zimány Linda között több a hasonlóság, mint gondolnák. Hiszen mindketten átestek már plasztikai beavatkozáson, sőt szerelmi életükben is van egy közös pont, Kedves Ferenc személyében – derült ki a Gyertek át szombat este! legutóbbi adásából.

Az RTL Klub műsorában ugyanis időrendbe kellett rakni a sikeres üzletember barátnőinek fényképét, akik között sokak meglepetésére, az anyaságról álmodozó Gabiis szerepelt. A Sztárban sztár szereplője azonban a Borsnak cáfolta a híresztelést.

Aki két hete látta a TV2 Összezárva Friderikusszal című mű­sorában a fotóalbumot, melynek kapcsán őszintén beszéltem a párkapcsolataimról, az tudhatja, eddig kivel kötöttem össze az életem.

Az énekesnő régi munkahelye ezek szerint alaptalanul hozta kínos helyzetbe az X-Faktor egykori mentorát. Bár tavaly tényleg többször szóba került a médiában, hogy intimebb viszonyt ápol Zimány Linda jelenlegi kedvesével.

Milliárdos pasival hozták hírbe Tóth Gabit

Tóth Gabi nem foglalkozik a pletykákkal, hiszen nagyon boldog mostani szerelmével, Trap kapitánnyal. (Fotó: Facebook)

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Megújítaná fogadalmát a Hajdú-házaspár

info

Életében nem volt még ilyen beteg Orosz Barbi

Mazsi

Súlyos balesetet szenvedett Varnus Xavér

info