Főoldal » Mikulás napi horoszkóp! Lássuk, kinek milyen ajándékot hoz ma az életébe a fehér szakállú!
Horoszkóp

Mikulás napi horoszkóp! Lássuk, kinek milyen ajándékot hoz ma az életébe a fehér szakállú!

A mai napi horoszkóp azért olyan különleges, mert Mikulás napja van, december 6., amikor minden kisgyerek – és sok felnőtt is- izgatottan várja, mivel lepi meg őt a fehér szakállú.

 

Lássuk, a csillagok állása szerint ki mire számíthat ma!

 

Kos III. 21. – IV. 19.

Ez a nap szinte minden tekintetben kedvező. Egy utazás előtt állhat, s habár kezdetben ódzkodik tőle, ne adja fel a tervezést. Mégis beigazolódhat, érdemes élni a lehetőséggel. A munkahelyi problémák nyomasztják, de lesz jobb is.

Bika IV. 20. – V. 20.

Olyan régen hallgatott már a szívére , hogy most már nem tudja tovább halogatni a dolgot. Még az sem érdekli, hogy később megbánhatja. Szerelemre vágyik, de csak a jót akarja elvenni belőle. Ilyen is van, csak ezt illik előre tisztázni.

Ikrek V. 21. – VI. 21.

Csendes nap ez a mai – ki tudja, mikor élt meg ilyet utoljára. A régen várt döntés kedvező lehet önnek, és valahol ezt már úgyis érezte a szíve mélyén. A továbbiakat illetően: csak semmi kapkodás, most még a kivárás a legjobb taktika.

Rák VI. 22. – VII. 22.

Izgatott hangulat köszönt a Rákokra. Nem csoda hát, ha ön sem kevésbé nyugtalanul reagál az eseményekre. Jó lenne, ha valahogy mégis megpróbálná lelassítani magát, hogy tisztábban lásson, és el ne kapkodjon valami fontosat.

Oroszlán VII. 23. – VIII. 22.

A tévedés jogával utóbb élhet, a mai napon az a cél, hogy elcsituljanak a kedélyek. Ha nagyon megrázóak az események, induljon minél korábban haza, mert ha nem így tesz, akkor lehet, hogy már túl késő lesz. Forró fürdő és meleg tea mindenre jó kúra.

Szűz VIII. 23. – IX. 22.

Kiváló nap ez a mai arra, hogy tisztázzon bizonyos félreértéseket. Immár biztos, hogy nem egyoldalúan csakis önt foglalkoztatja valami. Van valaki, aki igen kitartóan bámulja önt, az valószínű, hogy nem a pontos időt szeretné megtudni.

Mérleg IX. 23. – X. 22.

Most kedvére parancsolgathat, szervezhet, mert nem fogják atrocitásnak érezni kollégái. Inkább még nekik is javukra válik az ön tettereje. Valamihez nagyon ért, és most épp azzal kell foglalkoznia: örömöt szerezni másoknak.

Skorpió X. 23. – XI. 21.

Mesterien ért ahhoz, hogyan csillogtassa vezetői erényeit. Szükséges is, hogy jobb képet fessen önmagáról, valaki a háttérből nagyon áskálódik ön ellen. Mégsem kellene a közvetlen beosztottait a családtagjaival összekevernie.

Nyilas XI. 22. – XII. 21.

Csendes napra van kilátása. Vásárlás, takarítás, ügyintézés, levelezés: ez lehet a mai terv. A hirtelen jött sok szabadidőt felhasználhatná arra, hogy kicsit többet foglalkozzon gyermekeivel, vagy a szomszédaival, vagy állataival.

Bak XII. 22. – I. 19.

Ha unalmas a mai napja, tegye széppé egy izgalmas randevúval legalább az estéjét. Azért tanácsolnám ezt önnek, mert egy Bak szülött ma biztosan nem csalódhat a szerelemben. Hangolja fel magát némi zenével, mielőtt az utcára lép!

Vízöntő I. 20. – II. 18.

Semmit nem szabad sürgetni, siettetni, engedje, hogy most az egyszer élete párja diktálja a tempót. Ön könnyebben fogja követni, mintsem az tenné, próbáljon meg ez egyszer ön alkalmazkodni. Ezzel csak növelni fogja a ragaszkodását.

Halak II. 19. – III. 20.

Hogy miképpen látjuk ugyanazt a dolgot, az nemcsak a személyiségünktől, de pillanatnyi lelkiállapotunktól is függ. Van egy nézőpont, ahonnan nézve minden egynek tűnik. Nem könnyű megtalálni, de ma van rá esélye önnek is.

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2017. február 8., szerda

Edit

Egyiptomi horoszkópod elárulja mi vár rád 2017-ben!

Edit

Napi horoszkóp – 2015. február 28., szombat

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------