Autók - motorok - hajók

Mikor lesz olcsóbb az elektromos autó Magyarországon?

Így változott a kötelező felelősségbiztosítás adója. Kép: Hirmagazin.eu

A hazai újautó-piac sajátosságai

Nem árt árnyalni kicsit a villanyautók megjelenését. Egészen más mennyiség fut majd a nagyvárosokban (leginkább Budapesten), mint vidéken, a jelenlegi szerény darabszám mellett így van ez már ma is Magyarországon. A képen az első hazai összehasonlító teszt, a Vezess munkatársai 2014-ben készítették

Sok a szereplő és nagy a bizonytalanság, de többen szignifikáns árcsökkentést várnak a közeljövőben a villanyautók hazai piacán. Az online autóvásárlás elterjedésének azonban van egy sajátos, magyar akadálya.

Tizenhét márka magyarországi vezetőjével készült háttérinterjúk alapján cikksorozatot indított a Vezess. A hazai személyautó-értékesítést legalaposabban ismerő felsővezetők válaszait felhasználva bemutatjuk a magyar újautó-piac legérdekesebb folyamatait, megpróbálunk a számok mögé nézni. Első összeállításunkból kiderült, hogy milyen hatással van a szalonokba betérő honfitársainkra a sokfelé pusztító dízelbotrány, és bemutattuk, miként reagálnak a szabadidő-autós divatra a magyar vevők. A második részben tisztába tettük a céges vs. magánszemélyes vevők valódi arányát, és beszéltünk a reexportról, amiről egyesek hallgatni szeretnének.

Sorozatunk mai, befejező részében nagyrészt a jövőbe tekintünk: a márka-, és országigazgatók elmondják, hogy szerintük mikor várható az elektromos autók térnyerése Magyarországon, és mikor csökken érdemben az áruk. Cikkünk második felében áttérünk az online autóértékesítés esélyeire, kevesen tudják, de volt már rá példa nálunk.

Forrás: vezess.hu

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Talmácsi Gábor egy Volvo busszal utaztatja az érdeklődőket

Edit

New York: tavaszi autó kóstoló

info

Ahol Diana hercegnő nászutas lakosztálya volt

info