Főoldal » Miklós 4 éves daganatos kisfiú
Egészség - betegség

Miklós 4 éves daganatos kisfiú

Több alkalommal voltunk a háziorvosnál és mivel fájlalta a fülét, annak gyulladásával a nyíregyházi kórházba utalta. 2 hétig feküdtünk bent, nagyon sok vizsgálatot kértek és a CT vizsgálat eredménye kimutatta, hogy daganatos!

Debrecenbe kerültünk, ahol megkezdték gyermekem kezelését. Azóta 25 sugárkezelést, 16 kemoterápiát kapott és még 4 kezelés hátra van. Utána lesz kontroll CT vizsgálat, hogy megtudják nézni a daganat hogyan reagált a kezelésekre.

Sajnos nagyon sok vizsgálatnál a gyermekemet altatják, ami nagyon megviseli, nagyon megtört, nagy fájdalommal jár. Sajnos ezt egy anyának végig nézni iszonyú tragédia. Haja kihullott a kezelés hatására, de lassan kezd visszanőni.

Kérem, legyenek szívesek, ha tudnak segítsenek rajtunk, mivel nagyon nehéz szociális körülmények között élünk. Támogatásukat előre is hálásan köszönjük! (Édesanyja levele)

MIKLÓST ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.
Támogatási lehetőségek lentebb találhatók!

FIGYELEM! Az átutalt összeget célzott adományként kezeli a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, és az adományozott teljes összeget az önök által támogatott családhoz továbbítjuk! KÖSZÖNJÜK A CSALÁD TÁMOGATÁSÁT!

Szeretne segíteni? Olvasd el az alapítvány felhívását!

http://www.remenyalapitvany.hu/tamogathato_gyerekek/m.html

remenyalapitvany

Hasonló hírek

Több százezer magyar szenved ettől és csak kevesen mernek lépni

Edit

A dolgozók nagy része nem tudja, de ha így megy el táppénzre, egy forinttal sem lesz kevesebb a fizetése!

Edit

Megrázó! Gyermeke tartja a lelket a rákos magyar asszonyban!

Mazsi