Hirmagazin.eu
Főoldal » Miklós 4 éves daganatos kisfiú
Egészség - betegség

Miklós 4 éves daganatos kisfiú

Több alkalommal voltunk a háziorvosnál és mivel fájlalta a fülét, annak gyulladásával a nyíregyházi kórházba utalta. 2 hétig feküdtünk bent, nagyon sok vizsgálatot kértek és a CT vizsgálat eredménye kimutatta, hogy daganatos!

Debrecenbe kerültünk, ahol megkezdték gyermekem kezelését. Azóta 25 sugárkezelést, 16 kemoterápiát kapott és még 4 kezelés hátra van. Utána lesz kontroll CT vizsgálat, hogy megtudják nézni a daganat hogyan reagált a kezelésekre.

Sajnos nagyon sok vizsgálatnál a gyermekemet altatják, ami nagyon megviseli, nagyon megtört, nagy fájdalommal jár. Sajnos ezt egy anyának végig nézni iszonyú tragédia. Haja kihullott a kezelés hatására, de lassan kezd visszanőni.

Kérem, legyenek szívesek, ha tudnak segítsenek rajtunk, mivel nagyon nehéz szociális körülmények között élünk. Támogatásukat előre is hálásan köszönjük! (Édesanyja levele)

MIKLÓST ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.
Támogatási lehetőségek lentebb találhatók!

FIGYELEM! Az átutalt összeget célzott adományként kezeli a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, és az adományozott teljes összeget az önök által támogatott családhoz továbbítjuk! KÖSZÖNJÜK A CSALÁD TÁMOGATÁSÁT!

Szeretne segíteni? Olvasd el az alapítvány felhívását!

http://www.remenyalapitvany.hu/tamogathato_gyerekek/m.html

remenyalapitvany

Hasonló hírek

Őszintén a rák-betegségekről..

Géza

Megjelent az bárányhimlő elleni védőoltás tendere

Géza

Ne spájzoljunk be tablettákból – Együnk eleget B-vitaminból!

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------