Hirmagazin.eu
Főoldal » Migránsspecifikus szakmai műhelysorozat indult Zuglóban
Belföldi hírek

Migránsspecifikus szakmai műhelysorozat indult Zuglóban

A migrációval kapcsolatos fogalmak és szabályozások, valamint a migráció lélektana is a témája az úgynevezett migráns specifikus szakmai műhelysorozatnak, amelyet a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület indított. A tréningeket a Karácsony Gergely vezette XIV. kerületi önkormányzat egyik háttérintézményében tartják. A Fidesz szerint Karácsony Gergely már bizonyította, hogy nem állna a Soros-terv útjába – hangzott el az M1 Híradójában.

Karácsony Gergely, az MSZP–Párbeszéd miniszterelnökjelöltje, Zugló polgármestere (MTI-fotó)

Migránsspecifikus szakmai műhelysorozatot indított a Menedék Migránsokat Segítő Egyesület. A hatalkalmas – előadásokkal és filmvetítésekkel egybekötött – műhelysorozatnak a Karácsony Gergely vezette XIV. kerületi önkormányzat egyik háttérintézménye, a Zuglói Család- és Gyermekjóléti Központ ad helyet. Az előadások témái között szó lesz például a migrációval kapcsolatos magyarországi fogalmakról és szabályozásokról és a migráció lélektanáról is.

Az M1 Híradója szerette volna meghallgatni az első ilyen előadást és beszámolni az ott elhangzottakról, de a stábot nem engedték forgatni, így az sem derült ki, hogy kik vesznek részt a műhelysorozat első előadásán és kik az előadók.

Karácsony polgármesterként sem állna a Soros-terv útjába

Karácsony Gergely nemcsak a kerítést bontaná le, hanem az általa vezetett zuglói önkormányzatnál olyan migránsbarát javaslatok is születnek, illetve olyan rendezvényeket is tartanak, amelyek lényegében a Soros-tervhez tartoznak – ezt már a Fidesz országgyűlési képviselője mondta el.

Budai Gyula emlékeztetett, hogy Karácsony Gergely volt az, aki 2015-ben a migránsválság kezdetekor, elsőként ajánlott fel ingatlanokat a bevándorlókat segítő szervezeteknek, és felszólította az önkormányzatokat, hogy újítsák fel, nyissák meg a laktanyákat, és helyezzék el ott a migránsokat.

Kép: pestisracok.hu

A kormánypárti politikus megjegyezte: teljesen egyértelmű, Karácsony Gergely tanácsadó testületei tele vannak Soros embereivel, ő maga is Soros embere és együtt akarják lebontani a kerítést, együtt akarják végrehajtani a kvótát, megvalósítani a Soros-tervet.

Szél Bernadett is az egyesületnél dolgozott

Kitért arra is, hogy kedden kezdődik Zuglóban egy olyan több hónapos migránsbarát rendezvénysorozat, amelyet az a Menedék Egyesület szervez, ahol korábban Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje is dolgozott. Az egyesület vezetője pedig azt mondta, hogy a migránsok jobbak, mint a magyarok – idézte fel Buda Gyula.

Kép: 24.hu

„Szinte mindenhonnan olyanok érkeznek hozzánk, akik jobbak, mint a hazai népesség” – ezt mondta még 2015-ben, vagyis a migrációs válság csúcsán a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület felügyelőbizottságának elnöke.

Melegh Attila az Origónak beszélt arról, hogy a bevándorlók jobbak mint a magyarok, Magyarország pedig jól járna azzal, ha befogadná a migránsokat. Szerinte a bevándorlók jót tennének a gazdaságnak, orvosolnák a népességfogyást, és feltöltenék a hiányszakmákat is.

A Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület egyébként nem először tart úgynevezett érzékenyítő tréninget. Több hírportál is megírta, hogy korábban Soros György alapítványainak támogatásával tartott ilyen előadásokat. 2015-ben például több mint 5 millió forintot kaptak egy Soros-alapítványtól.

Forrás: M1 Hiradó

Hasonló hírek

Vezetés közben lett rosszul egy férfi, a rendőrök segítettek rajta

Géza

Amerika visszainteget

Edit

Tegnap – Sikeresen megakadályoztuk az áttörési kísérletet – részletesen a rendkívüli sajtótájékoztatóról – videó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------