Image default
Külföld

Migránsok támadtak utasokra a müncheni metrón

Forrás: hirado

Idős utasokra támadt egy csoport arab kinézetű fiatal a müncheni metrón a hétvégén. A két müncheni férfi állítólag egy fiatal lányt próbált megvédeni, akit visszautasította az egyik bevándorló fiatal közeledését.

Migránsok támadtak utasokra a müncheni metrón
A támadás a Sedlinger Tor metróállomásnál történt, a metrókocsi a belváros központja felé tartott. Az egyik utas telefonjával vette fel az incidenst, majd feltöltötte a Facebookra – számolt be a Russia Today internetes portálja.

Az egyik fiatal migráns állítólag rátette a kezét a metrón utazó egyik fiatal lány hátára, és amikor az megkérte, hogy hagyja békén, ideges lett. Az elutasítás után teljes erőből beleütött egy ablakba. Ekkor kérte meg az egyik idősebb utas, hogy viselkedjen.

Az egyperces felvételen jól látszik, ahogy a csoport rátámad két idős utasra.

Miután lefogták az idős férfiak kezeit, káromkodva ordibáltak velük, az egyik migráns belerúgott az egyik német férfiba, majd hátulról elkezdte fojtogatni, közben többször is megfenyegette.

A másik támadó ezalatt elszigetelte őket a többi utastól, nehogy a férfi segítségére tudjanak sietni.

A második idősebb német férfi egy másik fiatallal viaskodott a csoportból.

Ahogy megérkezett a metró a következő állomáshoz, a videót készítő Tom Roth azonnal értesítette a rendőrséget, de a kiérkező tisztek közölték vele, hogy semmit sem csinálhatnak.

 

Hasonló hírek

A pápa afrikai útjának legveszélyesebb állomására érkezett

info

Ismét korlátozná a tagállamok önállóságát az Európai Unió Bírósága

Géza

Csoda – Túlélte a 8 hónapos baba, akit az anyaméhben golyó talált el

Edit