Hirmagazin.eu
Főoldal » Migránsok miatt kaphatunk brutális ultimátumot! Az EU-tagság a tét?
Külföld

Migránsok miatt kaphatunk brutális ultimátumot! Az EU-tagság a tét?

Tá­vo­zásra szó­lí­ta­nák fel az Eu­ró­pai Uni­ó­ból a len­gye­le­ket és a ma­gya­ro­kat a Times in­for­má­ciói sze­rint.

Franciaország, Németország és 21 más EU-tagállam még az idén olyan ultimátumot intézhet Magyarországhoz és Lengyelországhoz, amelynek értelmében vagy elfogadják a migránsok rájuk jutó áttelepítési kvótáját, vagy távoznak az Európai Unióbólértesült a The Times.

A lap online kiadásában megjelent cikkben egy névtelen forrásról írnak, aki a hat alapító tagállam egyikének képviselője. A brit diplomata azt mondta: a két országnak „választania kell, vagy részese az európai rendszernek, vagy nem”.

Hozzátette: az EU bízik abban, hogy az Európai Unió bírósága jóváhagyja a kvótarendszert, és akkor Magyarországnak és Lengyelországnak is tartania kell magát a döntéshez, ellenkező esetben “pénzügyi és politikai következményekkel egyaránt számolniuk kell”.

A The Times szerint a többi EU-tagállam ősszel akarja erőteljesen felvetni az unió egységének kérdését Magyarországgal és Lengyelországgal szemben, akkor, amikor a finisbe érnek a Nagy-Britannia kilépéséről szóló Brexit-tárgyalások.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Így trükköznek a bevándorlók, hogy menedékjogot kapjanak

Edit

Putyin: Oroszország minden áron folytatja a fegyverkezést

info

A bevándorlók harca a helyekért képekben

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!