Hirmagazin.eu
Főoldal » Miért teszik ezt Balázs Klárival, nem ezt érdemli! Elmondta, hogyan estek neki a döntése miatt
Bulvár

Miért teszik ezt Balázs Klárival, nem ezt érdemli! Elmondta, hogyan estek neki a döntése miatt

Borzalmas, amit a fejéhez vágnak, de elmondta, hogy miért történt így!

Balázs Klárit rengeteg támadás érte az életében amiatt, mert nem szült gyereket, pedig szerinte ezt mindenkinek joga van eldöntenie magának. A prűdséget tartja a támadók okának -írja a Bors, akinek elmondta milyen sérelmek érték.

Balázs Klári és Korda György Fotó: RAS, Blikk

BALÁZS KLÁRI ÉS KORDA GYÖRGY FOTÓ: RAS, BLIKK

“Azért nem lehet beszélni, mert az embe­rek prűdek, proccok és nem őszinték” – so­rolta mérgesen a Borsnak Klári. – “Nagyon szomorú, hogy rengetegen nem mernek őszinték lenni ebben a kérdésben, inkább a hazugságot választják. „Jaj, istenem, majd’ belehaltam, hogy nem lett gyerekem”, nem igaz. Mindenkinek joga van eldönteni, hogy akar vagy nem akar.”

A 39 éve boldog házasságban élő Klárinak viszont megvoltak az okai, amiért így látta jobbnak, amiért így alakult az élete:

“Sokszor kaptam ezért hideget, meleget. Hogy lehet az, hogy aki ilyen boldog házasságban él, jó anyagi körülmények közt, miért nem vállalta be a gyereket? Az életünk így alakult, így hozta. Amikor fiatalabbak voltunk, és belefért volna, akkor állandóan utaztunk. Mi a harminckilenc évből tízet nem voltunk Magyarországon. Amikor először leültem magammal megbeszélni ezt a dolgot, átgondoltam: akkor jó, megszületik, de két hónap múlva el kell mennünk, mert aláírt amerikai szerződésünk van hat hónapra. Igen, elviszem a gyereket, de ha nagyobb lesz, akkor hol lesznek a gyökerei? Hol jár óvodába, iskolába?”

Egy ismerőse egyenesen azt mondta neki, hogy sírd el magad, és mondd, hogy nem lehet.

“Az nem én vagyok. Elég felnőtt voltam, hogy eldöntsem, mit csináljak, mit tudok felelősséggel vállalni. Sosem bántam meg, hogy így alakult az életünk. Tudom, hogy nem leszek szimpatikus, de nem érdekel. Legyen mindenki őszinte! Ezt a fajta életet találtam jónak. Ketten, szerelemben, sikerben. Nekem így szép, így kerek az életem. De azt hozzáteszem, kifejezetten jóban vagyok a gyerekekkel, szeretem őket és ők is engem. Aki ismeri, az tudja, Klári nagyon is gondoskodó, felelősségteljes ember. Nem az a fajta, aki csak magával törődik, sőt.”

Borsnak azt is elmagyarázta, hogy anyukájára is vigyázott, ahogy most a férjét is óvja mindentől. Szemrehányást sosem kapott a családtól, hogy miért nincsen gyerek.

“Ez volt az éle­tünk. Dolgoztunk, le­mezeket csináltunk, külföldön éltünk. Ezt vi­szont sokszor végigbeszéljük, hogy egészségügyi szempontból mennyit ártott, hogy soha nem pihentünk. Nem volt té­ma, lesz-e gyerek, miért nem lesz. Nem kéne senkit elítélni a döntése miatt, mindenkinek a ma­gán­ügye.”

Bors

Hasonló hírek

Kitálal Hosszú Katinkáról a bukott úszókapitány

Mazsi

Őrület, hogy mire képesek az emberek! A valamikori szép nő Angelina Jolie akart lenni! Ez a szörny lett belőle! Oszd meg!

Géza

Hosszú Katinka lázba hozta a rajongókat ezzel a fotóval

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------