Image default
Belföldi hírek

Micsoda fordulat: visszatérhet Lázár János, váratlan felkérést kap

Visszatérhet Lázár János: saját városában mérkőzne meg a politikus egy régi címéért.

Lázár János az ősszel megmérkőzne egy régi címéért: ő is indul a hódmezővásárhelyi önkormányzati választáson. 444.hu szúrta ki Havasi Katalinnak, a Fidesz városi szervezete elnökének a Promedan.hu-n megjelent nyilatkozatát, amelyben felmerült Lázár neve lehetséges indulóként:

„A múlt heti tisztújító ülésen arra jutottunk, hogy végre nyíltan is kimondjuk, amit mindannyian gondolunk, és azt az embert kérjük fel a jelöltségre, aki képes a várost kihúzni a legmélyebb gödörből is, és ismét fejlődő pályára állítani. A javaslatunk egyszerre nevezhető meglepőnek és magától értetődőnek. Megvitattuk a kialakult helyzetet, majd száz százalékos konszenzus alakult ki abban, hogy Lázár Jánost kérjük fel, vállalja a polgármester-jelöltséget” – mondta Havasi.

Lázár 2002-2012 között volt a Csongrád megyei város első embere, így aligha tartogatna számára meglepetéseket ez a pozíció.

blikk

Hasonló hírek

A modern magyar államnak szüksége van alkotmányvédelemre

Géza

A magyarok ismét hisznek a jövőjükben – köszönjük Miniszterelnök Úr…, ha Ön nem lenne, más nem lenne! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza

Soros mindent megtesz, hogy Magyarország ellen áskálódjon

Edit