Hirmagazin.eu
Főoldal » Micsoda fordulat! Szulák Andrea lánya hamarosan kistestvért kap
Bulvár

Micsoda fordulat! Szulák Andrea lánya hamarosan kistestvért kap

Ok­tó­berre várja gye­re­két Agócs Judit, Szu­lák And­rea volt fér­jé­nek ex­ba­rát­nője. A szí­nésznő egye­dül vál­lalja a ki­csit, mert bár a kez­deti szen­ve­dély ha­tal­mas volt, sze­rel­mük mára el­múlt Gá­bor­ral.

Nagy szerelemnek indult Agócs Judit színésznő, és Szulák Andrea volt férjének, Gábornak a kapcsolata. A férfi már hónapokkal azelőtt elköltözött Anditól,amikor megismerte Juditot, és a szerelem fellángolt közöttük. Ami azonban mégsem bizonyult annyira erősnek, ugyanis a színésznő most egyedül vállalja gyermekét, mert közben már szakítottak.

Szulák Andrea volt férje újra apa lesz

Tavaly decemberben még minden rendben volt Gábor és Judit között, ölelkezős, meghitt posztokkal kürtölték szét a világnak, hogy imádják egymást. Sokan azt hitték, ebből eljegyzés lesz, de végül valamiért mégis a különválás mellett döntöttek. Judit azonban közben teherbe esett, és úgy döntött, egyedül is megtartja a kicsit.

“Igen, várandós vagyok, őszre várom a pici érkezését. Egyedülálló anyukaként várom a gyermekemet, mégis boldog vagyok, hiszen az anyaság maga a csoda. Bármi is történt a kapcsolatomban, a kicsi érkezése olyan ajándék, amire aligha számíthattam 42 évesen.

Rengeteg anyuka neveli egyedül a gyerekét, ősztől én is közéjük tartozom majd. Ez az én döntésem volt. A szüleim és a barátaim velem vannak, vigyáznak rám. Jól vagyok, ahogy a baba is. Az édesapával való kapcsolatomról nincs mit mondanom” – nyilatkozta a színésznő a Storynak.

Szulák Andrea és volt férje, bár nem élnek együtt, mindent megtesznek a kislányuk, Rozina boldogságáért.

Micsoda fordulat! Szulák Andrea lánya hamarosan kistestvért kap

Mindig megbeszéljük a gyerekkel kapcsolatos dolgokat, és van, hogy közös programokat is szervezünk” – mesélte Gábor, aki azt is kihangsúlyozta, hogy akkor láthatja Rozinát, amikor csak akarja.

A Story információi szerint Andi már tud kolléganője nagy döntéséről. A kérdés már csak az, hogy a két nő lehetővé teszi-e majd, hogy a testvérek megismerjék egymást, illetve Gábor ugyanolyan lelkesen érdeklődik-e majd a pici felől, mint Rozina iránt?

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Megnősült a teniszcsillag: Mallorcán vette el szerelmét Rafael Nadal

Mazsi

Nincs visszaút: máris árulja otthonát a magyar álompár

Mazsi

Az Omega még nem akarja lezárni

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!