Image default

.. Ha Schumi meghalt volna (egy tegnapi hír van fenn a Facebook-on), akkor azt már a Wikipedia ma megírta volna! A Wikipedia abszolút HITELES FORRÁS, én még hazúgságokat nem olvastam ott soha! Az biztos, hogy a halálhírt közlő forrás nagyon komoly perre számíthat a családtól! Hirmagazin.eu főszerkesztője

Schumiról azért nem hallani mostanában híreket, mert a családja kifejezetten kizárta a nyilvánosságot, hogy Shumi mielőbb, legalább lábra állhsson, mert most még, sajnos, nem tud járni!

Nézzük akkor, hogy mi van most a többszörös F1 világbajnokkal, hogyan és hol én, milyen az egészségi állapota, és egyáltalán, mit írnak róla a tűzközeli kölföldi érdemes médiák:

Michael Schumacher egészségügyi frissítés: 

Amit tudunk az F1 csillag egészségéről négy évvel ezelőtt:

MICHAEL Schumacher, a német verseny legenda, amelyet sokan mindig a legjobb vezetőként tekintettek, négy évvel ezelőtt tragikus sí-balesetet követően kómában maradt.

A Forma-1 történetében a Michael Schumacher legsikeresebb versenyzője a francia Alpokban sípályákon, 2013. december 29-én traumatikus agysérülést szenvedett, miután leesett és a sziklafalra csapódott.

Annak ellenére, hogy fejvédő sisakot viselt, Schumacher ilyen katasztrofális sérülések után is életben maradt, és két műtéti beavatkozást kellett végrehajtania, miután a Grenoble Kórházba szállították.

Orvosai arról számoltak be, hogy orvosilag kómába került, és állapotát 2014 márciusában stabilnak tartották.

2014 áprilisában Schumachert kivonták a kómából, és egy svájci Lausanne-i kórházba költöztették, mielőtt 2014 szeptemberében hazaküldték volna.
Azóta a frissítések szórványosak voltak, hiszen családja és barátai továbbra is szorosabban maradtak a hétszeres F1 bajnok körül, hogy megvédjék a magánéletét.

Kevés információ áll rendelkezésre a verseny-legenda jelenlegi egészségéről, és az egyik legfrissebb hír a novemberi Schumacher felesége, Corinna Betsch volt.

Akkoriban azt mondta: “Az a döntés, hogy megvédje a magánéletét a nyilvánosságtól, Michael érdeke.

Tudjuk, hogy a baleset után Schumachert 2014 júniusában áthelyezték az intenzív ellátásból egy rehabilitációs osztályba.

Később Svájci otthonába, Lausannába költözött. Abban az időben az állapotáról szóló nyilatkozat így szólt: “Figyelembe véve a súlyos fejsérüléseket, az elmúlt hetekben és hónapokban történt előrehaladás, de még mindig hosszú és nehéz út áll előttünk.”

A Schumacher család 2015-ben beperelte a német Bunte magazint egy decemberi 2015-es történet után, amely hamisan azt állítja, hogy az F1 bajnok újra járhat.

Tavaly októberben Schumacher ügyvédje azt mondta, “nem tud járni”, és azt mondta, hogy magánéletébe betörtek. Csak a megelőző hónapban napvilágot látott jelentések szerint a Schumachert az Egyesült Államokba szállították, egy Texas-i agyi trauma központba.

Remélte, hogy az agy specialistája, Dr. Mark Meeks képes lesz eredményeket elérni nála, de mivel hathatós változás nem történt Schumi egészségében, az orvostól a későbbiekben megvonták a konziliumi jogot.

Annak ellenére, hogy nincs információ, Michael Schumacher rajongói továbbra is támogatják őt – és ő is tiszteletben tartják Őt és magánéletét!

Mi a legújabb hír, amit a Michael Schumacher család enged tudni?

2017. Novemberben lánya, Gina-Maria, 20 éves, inspiráló üzenetet írt Instagram-ra a tó festői panorámájához.
Azt mondta: “Csak egy boldogság van ebben az életben: szeretni és szeretni kell”.

Decemberben Schumacher fia, Mick elindította a “Keep Fighting” nonprofit kezdeményezés első évfordulóját apja tiszteletére.

Víziója “arra ösztönözni a világot, hogy mindig harcoljon és soha ne adjon fel”.

Lewis Hamilton, aki egykori riválisa volt Michael Schumachernek, pozíciójával párhuzamosan decemberben kapott helyet a stábban, Ő szintén elismerte a legendáját.

Online írt: “Michael, ami az Ön póluspozícióját Belgiumban ebben az évben jelentette, és egy igazi megtiszteltetés volt számomra. Imádkozom az Ön és családja számára mindenkor!

Az eredeti mai cikk:

Michael Schumacher health update: What we know about F1 star’s health four years on

MICHAEL Schumacher, the German racing legend still regarded by many as the best driver of all time, was left in a coma following a tragic skiing accident four years ago. But what is the latest update on his health? Here is what we know now.

The most successful driver in the history of Formula 1, Michael Schumacher suffered a traumatic brain injury on the ski slopes in the French Alps on December 29, 2013 after falling and hitting his head on a rock.

Despite wearing a ski helmet, Schumacher endured such catastrophic injuries that he had to undergo two surgical procedures after being airlifted to Grenoble Hospital.

His doctors reported that he was put into a medically-induced coma and his condition was said to be stable in March 2014.

In April 2014 Schumacher was withdrawn from the coma and moved to a hospital in Lausanne, Switzerland, before being brought home in September 2014.

Updates since then have been sporadic as family and friends remain tight-lipped over the seven-time FI champion’s condition in order to protect his privacy.

What do we know about Michael Schumacher’s health condition four years on?

Scant information is available about the racing legend’s current health and one of the most recent pieces of news was from Schumacher’s wife, Corinna Betsch, in November.

Speaking at the time, she said: “The decision to protect his privacy from the public has been taken in Michael’s interest.

“We have made it very clear that something serious has happened.”

What we do know is that following his accident, Schumacher was moved out of intensive care into a rehabilitation ward in June 2014.

He was later moved to a hospital in Lausanne near his home in Switzerland.

Three months after that, the F1 champion was transported back to his house in Lake Geneva where he continued to receive treatment and rehabilitation for his serious injuries.

At the time, a statement about his condition said: “Considering the severe head injuries he suffered, progress has been made in the past weeks and months. There is still, however, a long and difficult road ahead.”

In 2015, Schumacher’s manager said his condition was improving “considering the severeness of the injury he had.”

The Schumacher family sued German magazine Bunte over a December 2015 story that falsely claims that the F1 champion could walk again.

In October last year, Schumacher’s lawyer said he “could not walk” and said his privacy had been invaded.

Just the month before, it was claimed in reports that Schumacher could be moved to the US for specialist treatment at a brain trauma centre in Texas.

It was hoped that brain specialist, Dr Mark Meeks, would be able to treat him – but this was later dismissed.

Despite the lack of information, Michael Schumacher’s fans continue to support him – and he is also honoured by his contemporaries where they can.

What is the latest Michael Schumacher family update?

In November, his daughter Gina-Maria, 20, posted an inspirational message on Instagram next to a scenic picture of a lake.

It said: “There is only one happiness in this life, to love and be loved #keepfighting.”

In December, Schumacher’s son Mick launched the first anniversary of the non-profit initiative “Keep Fighting” in honour of his dad.

Its vision is “to inspire the world to always keep fighting and never give up”.

Lewis Hamilton, who matched his former rival’s record pole position in December, also paid his tributes to the legend.

He posted online: “Michael, equalling your pole position record in Belgium this year meant so much to me and was a true honour. Praying for you and your family all the time #KeepFightingMichael #Legend”

Közvetlen deep-link: https://www.express.co.uk/news/world/917906/Michael-Schumacher-health-update-ski-accident-head-injury-what-we-know-news
Képgaléria a hiteles forrástól:
Ha Schumi meghalt volna (egy tegnapi hír van fenn a Facebook-on), akkor azt már a Wikipedia ma megírta volna! A Wikipedia abszolút HITELES FORRÁS, én még hazúgságokat nem olvastam ott! Az biztos, hogy a halálhírt közlő forrás nagyon komoly perre számíthat a családtól! Hirmagazin.eu
Közvetlen deep-link: https://hu.wikipedia.org/wiki/Michael_Schumacher
.. És végül a Mirror közvetlen deep-linkje! Olvassátok el, mindenki számára világos lesz, mi a helyzet!
https://www.mirror.co.uk/sport/formula-1/michael-schumacher-ski-accident-10360005

 

Hasonló hírek

2018 a népakarat helyreállításának éve lesz Európában

Géza

Elfogták a bevándorlót, aki megerőszakolt és megölt egy 14 éves kislányt Németországban! Oszd meg!

Géza

Juncker hadat üzent a nemzetállamoknak

Géza