Hirmagazin.eu
Főoldal » Mi történt? Rendőrök oszlatták szét a szülinapi bulit Wossala Rozina éttermében
Bulvár

Mi történt? Rendőrök oszlatták szét a szülinapi bulit Wossala Rozina éttermében

Budapest — Rendőrök jelentek meg csütörtök este Wossala Rozina (35) éttermének születésnapi buliján.

A belvárosi hely az ünnepléssel egybekötött terasznyitót a közösségi oldalon is meghirdette, ahol több mint ezren jeleztek vissza, így már az első pillanattól egyértelmű volt: többen lesznek, mint amennyien elférnek a kirakott asztaloknál. Nem meglepő hát, hogy egy idő után megjelentek a járőrök, akik kedvesen, de határozottan próbálták rávenni az embereket, hogy tartsák be a másfél méteres távolságot.

A járőrök tették a dolgukat, és arrébb küldtékaz embereket, a bejáratnál ott volt Lakatos Márk és Wossala Rozina is

A járőrök tették a dolgukat, és arrébb küldtékaz embereket, a bejáratnál ott volt Lakatos Márk és Wossala Rozina is

– Egy ideig figyeltek az autóból, és amint nyilvánvalóvá vált számukra, hogy nem nagyon fog feloszlani a tömeg, odajöttek, és intézkedni kezdtek. Eléggé nagy társaság verődött össze a teraszon, és a sor is tömött volt az étterem előtt, ezt próbálták lazítani a rendőrök. Kedvesen kértek mindenkit, hogy álljunk lazábban, és próbáljunk meg nem egy kupacban fogyasztani – árulta el olvasó-riporterünk, Richárd, akinek jár a tízezer forint.

A Bestia nevű étteremnél ki is írták az ajtóra, hogy be kell tartani a másfél méteres távolságot

A Bestia nevű étteremnél ki is írták az ajtóra, hogy be kell tartani a másfél méteres távolságot

Az általa beküldött képeken látszik, hogy Wossala Rozina és egyik vendége, Lakatos Márk stylist szinte azonnal a járőrökhöz ment, megpróbálva rendezni a helyzetet.

Az étteremtulajdonos tévés megkeresésünkre elárulta, tartott attól, hogy a sok visszajelzés miatt gond lesz, de örül, hogy nagyobb balhé nem történt.

– Be kell vallanom, amikor meghirdettük az eseményt és elindult a visszaigazolás, megijedtem egy kicsit. Tartottam attól, ha tényleg eljön az a több száz ember, akkor mi lesz, féltem, nehogy oszlatás legyen – kezdett bele Wossala, aki próbált rendet tartani. – Érthető, hogy mindenki örül, hogy két hónap karantén után kiszabadulhat, hihetetlen öröm a csapat számára is, hogy újra láthattuk a vendégeinket és pont az ötödik születésnapunk előtt meg is nyithattunk! Természetesen mindenkit kértünk arra és ki is írtuk, hogy figyeljenek a távolságra, tartsák be a szabályokat. A buli hevében azonban előfordult, hogy egy- egy baráti társaság összeverődött, ekkor jöttek meg a járőrök, akik nagyon jó fejek voltak. Látták, hogy a kérésüknek megfelelően mindenki betartja a szabályokat, így már további intézkedésre nem is volt szükség, nagyon jó hangulatúra sikerült az étterem születésnapi bulija – árulta el Wossala Rozina.
Megkerestük kérdéseinkkel a Budapesti Rendőr-főkapitányságot is, hogy milyen intézkedés történt, de lapzártánkig nem kaptunk választ.

Csak a teraszon szabad!

Hétfő óta Budapesten is újra kinyithatnak az éttermek, a kávézók és a cukrászdák, de fogyasztani csak a teraszon vagy a kerthelyiségben szabad, a belső tereket még hetekig nem használhatják a vendégek. A szabályok szerint mindenkinek törekednie kell arra, hogy tartsa a másfél méteres távolságot, az éttermeknek pedig ennek megfelelően kell elhelyezni az asztalaikat.

blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Eszébe sem jut a válás a külön élő magyar sztárpárnak

Mazsi

68 év után talált egymásra egy ikerpár

info

Tilos magyarul beszélnie unokájával Papdimitriu Athinának!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!